Anahtar Kelimeler: Kamu Başdenetçisi geldi

Kamu Başdenetçisi geldi

Kamu Başdenetçisi geldi

Kamu Başdenetçisi geldi

Malkoç Vali´yi ziyaret etti

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi  Şeref Malkoç, beraberinde Kamu Denetçisi Hüseyin Yürük ve Genel Sekreter İbrahim Kılınç ile birlikte Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti.

KONFERANS VERDİ

Valiliğe gelişinde Vali Haktankaçmaz tarafından karşılanan ve Valilik Şeref Defterini imzalayan Malkoç, Kırıkkale Üniversitesinde bugün düzenlenen konferansta öğrencilere, Kamu Denetçiliği Kurumu´nu ve Türkiye´nin 21. Yüzyılda ne kadar önemli bir ülke olduğunu anlattığını ifade etti. Vatandaşa hizmetin işin esası olduğunu vurgulayan Kamu Başdenetçisi Malkoç, kamu hizmetleri sürerken bunların kalitesinin artırılması, Türkiye´de halkla, devlet dayanışmasının artması noktasında Kamu Denetçiliği Kurumu´na önemli görevler düştüğünü belirtti.

VALİLİK ZİYARETİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Haktankaçmaz´da, Kamu Denetçiliği Kurumu´nun ülkemizde yeni bir kurum olduğunu, idareyle kurum arasında öncelikle bir hakem rolünü yerine getirdiğini ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı Malkoç´a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Mühimmat ve Garnizon komutanı Tuğg. Selami Öztürk´ün de hazır bulunduğu ziyarette Vali Haktankaçmaz, Kamu Başdenetçisi Malkoç´a günün anısına hediye takdim etti.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu