Kamu´dan ihraç listesi yayınlandı!

Kamu´dan ihraç listesi yayınlandı!

Kamu´dan ihraç listesi yayınlandı!

Kırıkkale´den kaç kişi var!

FETÖ operasyonları sonucunda tutuklanan veya açığa alınan kamu personellerine yönelik ihraç listesi yayınlandı. Kırıkkale´den de çok sayıda ihraç var.

BELEDİYELERDEN İHRAÇ

Yayınlanan ihraç listesi içinde Kırıkkale´den asker, doktor, sağlık personeli, MKE işçisi, Belediye personeli ve üniversite personeli bulunuyor. Son dalgada daha çok MKE işçisi ile üniversite personeli ve sağlık personellerinin ihraç edildiği görüldü. Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanlığından bir Üsteğmen ve bir Uman Çavuş ihraç edildi. Kırıkkale Belediyesi´nden bir Veteriner Hekim, Keskin Belediyesi´nden bir şoför, Delice Belediyesi´nden bir sözleşmesi personel ihraç edildi.

KÜ´DEKİ İHRAÇLAR

MKE Silah Farikası´ndan 9 işçi, Mühimmat Fabrikası´ndan 2 işçi ihraç edildi. Orman İşletme Müdürlüğü´nden bir bilgi işlem sorumlusu personel ihraç edilirken, Sağlık İl Müdürlüğü´ne bağlı hastanelerden 2 hemşire, 1 uzman doktor ve 1 sağlık memuru ihraç edildi. Kırıkkale Üniversitesi ihraçların daha çok olduğu kurum olarak dikkat çekti. KÜ´de İktisat Fakültesinden 1 memur, Tıp Fakültesinden 1 memur, 3 hemşire, 1 teknisyen yardımcısı, 2 teknisyen, 1 hasta bakıcı, Hukuk Fakültesinden 1 hukuk fakültesi sekreteri, Rektörlükten 1 şef, Diş Hekimliğinden 1 diş hekimi ve Mühendislik Fakültesinden 1 şef ihraç edildi.

İHRAÇLARIN ANALİZİ

İhraç listesine bakıldığında bu listede ihraçların daha çok MKE ve üniversiteye yönelik olduğu gözleniyor. Ayrıca ilk kez 2 asker de ihraç edildi. Tıp Fakültesinden 1 diş hekiminin ihraç edildiği görülüyor. Sağlık İl Müdürlüğü´ne bağlı sağlık kuruluşlarından da 1 Uman Hekim  ihraç edilmiş durumda. Kırıkkale´de ayrıca Kadın Dayanışma ve Destekleme Deneği kapatıldı. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı