Anahtar Kelimeler: Kanatlı konferansı yapıldı

Kanatlı konferansı yapıldı

Kanatlı konferansı yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi, Veteriner Akademi Topluluğu tarafından Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Gürkan Konferans Salonu’nda “Kanatlı Sektöründe Veteriner Hekim’in Rolü” adlı konferans düzenlendi.

 

KONFERANS YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi, Veteriner Akademi Topluluğu tarafından Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Gürkan Konferans Salonu’nda “Kanatlı Sektöründe Veteriner Hekim’in Rolü” adlı konferans düzenlendi. Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi konferans salonunda “Kanatlı Sektöründe Veteriner Hekim’in Rolü” adlı konferans düzenlendi. Konferansa Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Erat, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sami Gökpınar ve Doç. Dr. Ruhi Kabakçı, akademisyenler ve öğrencileri katıldı.

 

SEKTÖR ANLATILDI

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programın açılış konuşmasını Veteriner Akademi Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ünaldı yaptı. Ünaldı konuşmasında yeni kurulan bir topluluk olduklarını ve topluluk üyeleri ile birlikte ilk yüz yüze programlarını yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Sami Gökpınar, kuruldukları günden itibaren yaptıkları seminerlerle Veteriner Fakültesi öğrencilerine mezun olduklarında çalışabilecekleri alanları tanıtmayı amaçladıklarını belirtti. “Sektöre Adım Adım Serisi” adı altında çevrimiçi seminerler düzenlediklerini, kanatlı sektörünü tanıtmak için veteriner hekimlerle bir arada olduklarını ifade etti.

 

TECRÜBELER KONUŞULDU

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Erat, Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun olan ve kanatlı hayvan sektöründe çalışan meslektaşlarını kendi fakültelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından davetli veteriner hekimler Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine kanatlı sektörü hakkında bilgi ve tecrübelerini aktardı. Daha sonra Veteriner Hekimler Ahmet Alper Ateş, Hazel Aksoy, Onur Candan, Sami Taylan Algül, Aybora Kıral ve Yusuf İzzettin Mızrak tarafından Türkiye’de ve Dünya’da kanatlı endüstrisi, layer endüstrisi, broiler endüstrisi, kanatlı sektöründe aşı ve aşılama teknolojileri, yem teknolojileri ve yem katkı maddeleri konularında konferans verdi. Konferans sonrasında Dekan Prof. Dr. Serkan Erat ve Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri, davetli konuşmacılara plaket ve teşekkür belgeleri verdi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı