Kanun teklifinin önünü açacağız

Kanun teklifinin önünü açacağız

Kanun teklifinin önünü açacağız

Keskin'de vatandaşlara söz verdiler

Her gün ilçe ilçe gezerek halkla buluşan Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan, Keskin'i ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.

Ülkede işsizlik artıyor

Saadet Partisi Adayları Keskin`de yapılan esnaf ziyaretlerinde büyük ilgili ile karşılandı.İktidar partisinin yorgun olduğunu belirten Faruk Vurgun,  ``Ak Parti 13 yıldır yol, hastane, okullarda derslik, müze, park gibi güzel şeyler yaptı. Bunlara diyeceğimiz bir şey yok 13 yılda bir şeyler yapılması lazımdı zaten. Ama bugün Türkiye'de her yıl 50 katrilyon kesintisiz faize para ödeniyor. Toplam borçta, her şeyi satıp özelleştirmelerine rağmen 3-4 kat artarak 600 milyon doları geçti. Evet, IMF borcu bitti ama başka yerden borçlanarak bitirdiler. Şuna bakmak lazım, ülkede işsizlik artıyor mu azalıyor mu? İstihdam var mı, borçlar artmış mı azalmış mı? Artan vergiler cezalar, zamlar, dolar fırlıyor. Bir yabancılaşma var ülkemizde, eğitim sistemi batı, Avrupa Birliği bakanlığı kurdular.

Kanunun önünü açacağız

AVM'ler yabancılarda, Bankaların yüzde 70'si, dev şirketler, topraklar adım adım yabancılara satılıyor. Şu an öyle bir yapı var ki kredi kartı borçlular rekor seviyede arttı. İntihar eden, cinnet geçirenler, tacizler, yakmalar görüyorsunuz, boşanmalar artıyor. Artık Saadet Partisi`ne de bir fırsat vermek lazım. İktidar değişirse yardım kesilir gibi korkutuluyorlar. Tehditler ile insanları korkutuyorlar. Bu ülkede milli olan değerlere ihtiyaç var. Biz geldiğimizde öncelikli yapılması gereken işlerle uğraşacağız. İsrafları önleyecek ve ilk icraat olarak ülkenin temel sorunlarından işsizlikle mücadele edeceğiz. Adaletsiz gelir dağılımı sorununu çözecek ve tüm çalışanlara yüzde 50 zam vereceğiz.`` Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Emine Köksal, her şey bir besmeleye baktığını belirterek, "İktidara geldiğimizde öyle bir besmele ile işe koyulacağız ki, Türkiye`de yer yerinden oynayacak. Ülkemiz hızla kalkınacak, milletimiz bolluk ve refaha kavuşacak. Çünkü bizim anlayışımız, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıdır. Bizim merkezimizde insan var. İnsanımızın mutluğu, refahı var. Bu yüzden iktidara gelir gelmez vatandaşlarımızın kanun teklifi vermesinin önünü açacağız" dedi.

Destek istediler

Ramazan Gözalan, tarım ülkesi Türkiye artık tarım ürünlerini ithal eder hale geldi.  Bir çok insan hükümetten şikayetçi. Muhalefet desen muhalif olmuyor. Saadet Partimiz tüm insanlarımızın evidir. Biz AK Parti ve diğer partilere oy verenlere diyoruz ki, ‘Biz tekrar Refah Partisi dönemindeki bu kadrolara destek istiyoruz. 28 Şubat sürecinde önümüzü kestiler. Teknoloji alınanda dışa bağımlı olduk. Üniversitelerin teknik bölümleri kapanıyor. Küçük esnaf ölmüş. 300 küsur AVM açılmış. Türkiye'de bir kutuplaşma politikası izleniyor. Biz buna son vereceğiz. İşte tüm bunları insanlarımıza anlatıyoruz ve tüm bunlara son vermek için Saadet Partisi'ne  destek istiyoruz” diye konuştu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli