Anahtar Kelimeler: yolları kapattı

Kar yolları kapattı

Kar yolları kapattı

Kar yolları kapattı

Eğitime kar engelli!

Kırıkkale´de önceki akşam saatlerinde görülen kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının ardından don olayı gözlendi. Ara yollarda araçlar hareket etmekte zorlanırken, Kırıkkale Merkeze bağlı köylerde taşımalı eğitime bir günlük ara verildi.

ANA HATLAR TUZLANDI

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştüğü Kırıkkale´de önceki gün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı il genelinde etkili olurken, merkezde Kırıkkale Belediyesi ekipleri ulaşımda aksama olmaması için ana güzergahlarda tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışı ve soğuk havayla birlikte bazı bölgelerde buzlanma oluşurken, ara yolları kullanmak isteyen araçlar ise zaman zaman ulaşımda güçlük çekti. 

MİLLİ EĞİTİM DUYURDU

Diğer taraftan Kırıkkale Merkeze bağlı köy okullarında taşımalı eğitime bir günlük ara verildi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü sabahın erken saatlerinde internet sitesi aracılığı ile eğitime verilen arayı duyurdu. Açıklamada ?Merkeze bağlı Köy okullarımız ve taşımalı eğitimle okula gelen öğrencilerimiz için olumsuz hava koşulları nedeniyle 16.12.2016 Cuma Günü bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir? ifadelerine yer verildi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı