Karaarağaç Köyü´nün sıkıntıları giderilecek

Karaarağaç Köyü´nün  sıkıntıları giderilecek

Karaarağaç Köyü´nün sıkıntıları giderilecek

Köyü ziyaret ettiler

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis üyesi İsmail Dursun Kuzucu Çelebi ilçesinin Karaağaç Köyü´nde incelemelerde bulundu.

SORUNLARINI DİNLEDİLER

İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara beraberinde İl Genel Meclis üyesi İsmail Dursun Kuzucu ve İl Özel İdaresi KÖYDES sorumlusu Yasin Soyupek olmak üzere Karağaç Köyü´nün yeni yapılan bölümünün başta su, köy konağı ve yolların kilit parke yapılmasıyla ilgili incelemelerde bulundular. Yapılan incelemelerde muhtar ve azalarda hazır bulunarak, gelen heyete köyün acil sorunlarını bildirdiler.

SU SORUNU GİDERİLECEK

Özel idare tarafından parsalizasyonu yapılan Karaağaç Köyü, yeni yerleşim yerinde yaklaşık 65 parselin yarıdan fazlasına ev yapılmasıyla, bu bölgede yaşayan köylülerin büyük bir su sorunu yaşadıkları yerinde görüldü. Başkan Çaykara, yapılan incelemede yeni yerleşim kısmının su sorununun giderilmesi için yaklaşık yüz tonluk bir deponun yapılarak güneş enerji sistemli bir yapının 2016 yatırım programına alındığı ve bu yıl bu sorunun giderileceğini söyledi.

KÖY KONAĞI OLACAK

Eski okul yerinde incelemelerde bulunan Çaykara, eski okulun yıkılarak yerine köy konağı yapılması ile ilgili gerekli yerlere gerekli talimatları vereceğini ve bir an önce işlerin başlanacağını söyledi. Çaykara, ?Köyde veya başka kaynaklardan ayarlayabildiğimiz kaynaklarla köy içi yollarının bir an önce kilit parke yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz? diyerek muhtar ve azalara söz vermiştir.

KÖYE ÖNEM VERMELİYİZ

Başkan Çaykara ?Karağaç Köyünü yeni görüyorum. Umduğumdan güzel gördüm. Burası uzak köylerimizden birisidir. Buralara ayrı bir önem vermemiz gerekiyor. Zaten Dursun Bey sizin için çok uğraşıyor. Bu konuda şanslısınız verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız´´ diyerek köyden ayrıldılar. Köy Muhtarı Musa Esen ise; başkana ve ekibine köylerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiler.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu