Anahtar Kelimeler: Karafilik güven tazeledi

Karafilik de güven tazeledi

Karafilik de güven tazeledi

Karafilik de güven tazeledi

Kasaplar Odası seçimini yaptı

Kırıkkale esnaf odalarındaki kongre süreci dün Kasaplar Odası Kongresi ile devam etti. İki adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Gazi Karafilik kazandı. Karafilik yaptığı teşekkür konuşmasında, ?Bu adayı kapatmaya kimsenin gücü yetmeyecek? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kırıkkale Kasaplar Odası kongresi dün oda toplanma salonunda yapıldı. Veysel Karakoç ve mevcut başkan Gazi Karafilik´in aday olarak katıldığı kongrede kasaplar tercihini mevcut Başkan Karafilik´ten yana kullandı. Oyların sayımından sonra iki aday alışılmışın dışında birbirine sarılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ODAYI KİMSEYE KAPATTIRMAM

Seçim sonrasında teşekkür konuşması yapan Gazi Karafilik öncelikle kongreye katılan tüm davetlilere ve meslektaşlarına teşekkür etti Karafilik odanın yıllardır ayakta kalması için mücadele verdiklerini bunu da başardıklarını söyledi. Odanın kapatılması için bazı kişiler tarafından imza toplandığını ileri süren Karafilik ?Su kişileri tanıyoruz, ancak bu odayı kimseye kapattırmayacağız. Bu odayı kimsenin kapatmaya gücü yetmeyecek? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false