Anahtar Kelimeler: Karakuş tekrar seçildi

Karakuş tekrar seçildi

Karakuş tekrar seçildi

Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilciliği seçimlerine tek liste halinde giren mimar İsmail Oğuz Karakuş, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

SEÇİM YAPILDI

Mimar İsmail Oğuz Karakuş, tüm üyelerin desteğini alarak Mimarlar Odası Kırıkkale İl Temsilcisi olarak yeniden göreve seçildi. Yeni dönemde Karakuş liderliğindeki yönetim kurulu, Kırıkkale şehrinin gelişimi ve mimarlık projelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. İsmail Oğuz Karakuş ve ekibi, şehrin gelişimini mimarlar ile birlikte şekillendirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Başkan İsmail Oğuz Karakuş, yapılan seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, şehrin planlanması sırasında ortaya çıkan haksız rekabetlere ve yanlış uygulamalara karşı kararlı bir tutum sergileyeceklerini söyledi. Yeni dönemde, şehrin estetik ve fonksiyonel gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerekli düzenlemelerin hızla yapılacağını aktardı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket ederek şeffaf ve adil bir planlama süreci yürütme taahhüdünde bulunan Karakuş, "Şehrimizin mimari dokusunu korumak, estetik ve fonksiyonel bir planlama ile geleceğe taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Haksız rekabetlere ve yanlış uygulamalara karşı sert bir dilde duracağız" dedi.

 

VARLI’DAN MİMARLARA DESTEK

Başkan Karakuş, yeni düzenlemelerin yapılması için gerekli tüm adımları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte en hızlı şekilde atacaklarını ve şehirdeki mimari kaliteyi yükseltmek için çalışacaklarını vurguladı. Ayrıca, meslektaşlarının görüşlerine ve katkılarına önem vereceklerini belirterek, şehir planlamasında katılımcı bir yaklaşım benimseyeceklerini kaydetti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mimar Ahmet Varlı ise Ticaret Odası'nın her zaman mimarların yanında olduğunu ve şehrin kimliğinin gelişimini mimarlarının belirlediğini ifade etti.

 

YÖNETİM BELİRLENDİ

Mimar İsmail Oğuz Karakuş'u tebrik eden Varlı, bundan sonraki tüm dönemlerde mimar meslektaşlarını birçok yerel yönetimde görmeyi arzu ettiğini belirtti. Başkan Varlı Kırıkkaleli mimarlardan daha aktif ve daha çok söze sahip olmalarını istediğini vurguladı. Yönetim Kurulu asil listede İsmail Oğuz Karakuş, Abdullah Koç, Yunus Özcan ve Mehmet Alperen Çakmak, yedek lisede ise, Ahmet Pehlivan, Zeynep Çelik, Hüseyin Çalışkan, Gül Zelyurt ve İzem Begüm Kayalak yer aldı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu