Anahtar Kelimeler: Karakuş’tan 3 önemli proje

Karakuş'tan 3 önemli proje

Karakuş

Karakuş'tan 3 önemli proje

MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı İdris Karakuş, seçimle ve adaylığı ile ilgili çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Karakuş Kırıkkale için üç önemli projesi olduğunu açıkladı.

MKE ve sulu tarım

Ziyaretlerinde ve açıklamalarında Kırıkkale için üç önemli projesi olduğunu belirten MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı İdris Karakuş, gerçekleştireceği bu projeler sayesinde Kırıkkale'nin daha da büyüyeceğini belirtti. Milletvekili olduğu zaman Kırıkkale'deki yapılacak projeleri ve çalışmaları anlatan Karakuş, Kırıkkale'de bitmiş olan MKE'yi yeniden diriltip yeni iş sahaları açacağız. MKE'yi başka alanlarda da kullanıp, bu konuda işsizliğin önlenmesini sağlayacağız. Kırıkkale tarım alanıdır ve sulu tarım Kırıkkale'de hâlâ yok. Bizim sulu tarıma geçiş projemiz var. Baktığımız zaman Kırıkkale'nin dört bir yanında ırmak ve barajlar var. Bu sulu tarım projesi ile çiftçilerimizin yeniden iyi noktaya gelmelerini sağlayacağız” dedi.

Rafineri büyük nimet

Karakuş, Orta Anadolu Rafinerisi büyük bir nimet. Bundan en güzel şekilde yaralanacağız. Kimyasal ürünlerin borsasını oluşturacağım. Bu borsa sayesinde yeni iş imkânları sağlanacak. Beni yüz kişiye sorabilirsiniz, eğer bir kişi hırsızlık yaptı, rüşvet yedi, milletin işlerine engel oldu, ihalelere fesat karıştırdı derse, ben bu adaylıktan çekilirim” dedi. Karakuş,” Kırıkkale'de MHP dönemleri hizmetin halktan esirgenmediği en huzurlu dönemlerdir. Maalesef bu günkü AKP zihniyeti MHP'den teslim aldıklarını koruyamamıştır. Hepsi içler acısı durumda. Vatandaşın yaralanamayacağı hale getirilen bu yatırımları korumuş ve halka hizmet açısından değerlendirmiş olsa onu bile başarı sayacağım. Ama maalesef Kırıkkale bu emmi dayı, eş dost ahbap ilişkileriyle perişan edilmiştir.”diye konuştu. 

Deneyimlerini aktaracak

7 Haziranın çok önemli olduğunu vurgulayan İdris Karakuş, Bu fırsatı iyi değerlendirelim. Hizmetten habersiz, kadir kıymet bilmeyen, kibir ve enaniyetleriyle kendini Kaf Dağında gören mantığı tepeleme vakti gelmiştir. Hepimiz bir olup bu dağınık ve başıboş zihniyeti yıkalım? diyerek herkesi göreve çağırdı” şeklinde konuştu. Aday adaylık sürecinin devam ettiğini açıklayan Karakuş, İnşallah ben aday olursam, yapacağım hizmetleri göreceksiniz. O zaman Karakuş, milletti ve partisi için şimdi olduğu gibi o zamanda gece ve gündüz çalışacak. Çalışma hayatımda yaptığım bütün deneyimlerimi, milletvekilliği zamanında da aktaracağım” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false