Anahtar Kelimeler: Karaloğlu bayramda geldi

Karaloğlu bayramda geldi

Karaloğlu bayramda geldi

Bir dönem Karakeçili İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunan Münir Karaloğlu İçişleri Bakan Yardımcısı olarak Kurban bayramında ilimizi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

 

KIRIKKALE’YE GELDİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri'nin imzalanmasının ardından Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Bakan Yardımcısı Karaloğlu'na ilimiz ile ilgili genel konular hakkında bilgiler verdi. Günün anısına değerli halk ozanımız Hacı Taşan'ın eserlerinin yer aldığı plak ve pikap hediye edildi. 

 

ÇAGRI MERKEZİ ZİYARETİ

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kırıkkale programı çerçevesinde Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni (GAMER) ziyaret etti. Yetkili personelden yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan ve incelemelerde bulunan Karaloğlu personellerin bayramlarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve eşi hanımefendi Sevim Karaloğlu ile Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve eşi hanımefendi Arzu Tekbıyıkoğlu; Şehit J.Uzm.Çvş. Ayberk Soyutemiz'in kıymetli ailesini ziyaret etti. Ziyaretinde, şehitlerimizin bizlere emaneti olan göz nuru ailemizin bireyleri ile yakından ilgilenen ve her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Karaloğlu, şehit ailemizin Kurban Bayramını tebrik etti.

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Şeref defterlerinin imzalanmasının akabinde ilimizde yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi alan Karaloğlu, görevli personellerin bayramlarını tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaloğlu, İlimize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kırıkkale Valiliği Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)Bakan Karaloglu Kırıkkale'den memnun ayrıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı