Anahtar Kelimeler: Karayol açıkladı

Karayol açıkladı

Karayol açıkladı

Ankara Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karayol, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

ADAYLIK BAŞVURUSU

Ak Parti Kırıkkale il binasında başvurusunu yapan Melih Karayol'a yoğun bir kalabalık eşlik etti. Siyaset ibresini Ankara'dan Kırıkkale'ye çeviren Karayol'un babası Hayati Karayol'da 1899-1994 yılları arasında Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapmıştı. Hayati Karayol, oğlunun açıklamasına katıldı. Ak Parti İl Başkanlığı'nda açıklama yapan Melih Karayol, bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlattı. "Neye talip olduğumuzu biliyoruz" diyen Karayol, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle Kırıkkale'mizde taş üstünde taş koyan bütün belediye başkanlarımız sağ olsunlar. Keçiören belediyesinde hizmet ettim. Çok şanslıyım belediyecilik konusunda duayen bir isimle çalıştım. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Turgut Altınok gibi dört dönem başkanlık yapmış bir isimle ciddi bir tecrübe elde ettik. Neye talip olduğumuzu biliyoruz. Bu makamların yeme içme değil, vebal makamları olduğunu çok iyi biliyoruz. Kırıkkale Belediye Başkanlığına değil Kırıkkalelilerimizin hizmetkarlığına talibiz. İnşallah bize nasip olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet ermek için tola çıktık. İnşallah hizmet etmeyi rabbim bize nasip eder. Yaşlısından gencine birçok gruba göre projemiz var. Zaman geldikçe bunları anlatacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür" lafla sözle olmaz. İnşallah ikinci yüzyıl Kırıkkale’miz için çok güzel olacak. Türkiye yüzyılında Melih Karayol olarak teşkilatlımız olarak Türk dünyasında da adımızı duyuracağız. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum."



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu