Anahtar Kelimeler: Kastamonu Şubesi Kırıkkale

Kastamonu Şubesi Kırıkkale´de

Kastamonu Şubesi Kırıkkale´de

Kastamonu Şubesi Kırıkkale´de

Çeşitli ziyaretler için Kayseri´yi ziyaret giden Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve Dernek üyeleri Kırıkkale´deki evlerini de ziyaret ettiler.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Kırıkkale Şubesinde sabah kahvaltısında bir araya gelen Kastamonu ? Kırıkkale Şehit aileleri ve Gaziler birleri ile tanışıp dertleştiler. Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu yaptığı konuşmada; ?Kastamonu´lu Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz ile beraber, Kırıkkale´li Şehitlerimizin ailelerimiz ve Gazilerimizi ziyaret etmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyoruz. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimize Allah´tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Kırıkkale Şube Başkanımıza, yönetimimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.

BÜYÜK ONUR VE GÜÇ VERMİŞTİR

Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal´da yaptığı konuşmada ,Kastamonu Şube Başkanı Sayın Berat Satıoğlu ve üyelerine kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle andı. Öcal ? Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizin şuan itibari ile 44 Şubesi ve 32 temsilciliği ile Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimize hizmet etmeye çalışmakta. Dolayısı ile Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin Türkiye Genelinde 76 evi var.104 yaşındaki Derneğimizin Kırıkkale´deki evinde Kastamonu´lu kader arkadaşlarımız ile aynı ortamı paylaşmak bizlere de büyük onur ve güç vermiştir? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu