Katliamlar ülkesi olmak istemiyoruz

Katliamlar ülkesi olmak istemiyoruz

Katliamlar ülkesi olmak istemiyoruz

 

"İHMALİ BULUNANLAR

GÖREVDEN ALINMALI!"

Ankara´da üçü Kırıkkaleli 37 yurttaşın yaşamını yitirdiği 125 kişinin de yaralandığı bombalı saldırı protesto edildi. Cumhuriyet Meydanındaki eylemde KESK bileşenleri adına basın açıklaması yapan Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin Türkiye´nin katliamlar ülkesi olmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

KATLİAMLAR ÜLKESİ OLMAYALIM

KESK´e bağlı sendika üyeleri, Petrol İş Sendikası, Cumhuriyet Halk Partisi, Emekli-Sen, Emekliler Derneği ve Alevi Kültür Derneği üyelerinin bir araya geldiği terörü protesto eyleminde basın açıklaması yapan KESK Dönem sözcüsü ve Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yüksel Şahin Ankara´daki saldırıyı lanetlediklerini belirterek ?Artık yeter, Katliamlar ülkesi olmak istemiyoruz? dedi.

GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ

Ankara´da son 5 ayda 3 bombalı saldırının gerçekleşmesine dikkat çeken Şahin ?Son beş ay içinde Ankara´da patlatılan bombaların ve kaybedilen 169 canın ölümüne, yüzlerce kişinin yaralanmasına neden olanlar, benimsedikleri savaş ve şiddet politikaları nedeniyle ülkeyi hedef haline getirenlerdir. Ne yazık ki Kızılay katliamı da göz göre göre gelmiştir. Bu katliam da masum onlarca canımızı katletmiştir? diye konuştu.

GÖREVDEN ALINMALI

Bombalı katliamla ilgili ihmali bulunanların derhal istifa etmesi gerektiğini belirten Şahin aylardır televizyonlardan Türkiye´nin ne kadar büyük ve güçlü bir ülke olduğunu söyleyenlerin olayları önlemek yerine yayın yasağı getirerek olayların gizlemeye çalıştıklarını söyledi. Bu saldırıda ihmali bulunan İçişleri Bakanı, başta olmak üzere diğer ilgililerin derhal görevinden alınmasını istedi. Ellerinde döviz ve pankartlarla meydanda toplanan eylemciler terörü lanetlediler.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli