Anahtar Kelimeler: Kavlak desteği

Kavlak köyü desteği

Kavlak köyü desteği

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi adayı Harun Ulusoy, Keskin’in Kavlak köylüleriyle bir araya geldi. Kavlaklılar Ulusoy’a “yanındayız” mesajı verdi.

DESTEK ZİYARETİ

31 Mart mahalli idareler ve yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylarda seçim çalışmalarını hızlandırdı. Dün akşam saatlerinde Keskin’in Kavlak köyü sakinleriyle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkanı adayı Harun Uluoy’a Kavlaklılar yoğun ilgi gösterdi. Programa kendini tanıtarak başlayan Ulusoy, daha sonrasında projelerinden bahsetti. En büyük projesinin altyapı sorununu çözmek olduğunu söyleyen Ulusoy, daha birçok projeyi hayatı geçireceğini söyledi. “Kadınlar Kıraathanesi, meydana 800 kişilik dev otopark, yeni mesire alanları, kültür parkı” ve birçok projesini olduğunu açıklayan Ulusoy, yapamayacağız hiçbir şeyi vaat olarak göstermeyeceğiz dedi. 

 

KIRIKKALE AÇIKLAMASI

Program daha sonra soru-cevap şeklinde ilerledi. Ulusoy, kavlak köylülerini dinledikten sonra; “İnşallah sizlerin de takdiriyle başkan olduktan sonra bu sorunları birer birer çözeceğiz” dedi. Programla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ulusoy; “Kavlak Köylülerimiz ve hemşehrimizle Sabahattin Kayır ev sahipliğinde bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Yoğun katılımları, destekleri ve hoş sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı