Anahtar Kelimeler: KAYBEDİYOR…!

KAYBEDİYOR…!

KAYBEDİYOR…!

Gözün aydın Kırıkkale!

Suratları beş karış…!

 

Son durumunu gösteren ruh hali böyle!

 

Akrabaları bile terk etti!

 

Biraz da siz düşünün böyle…!

 

İftara mahalleye gideydin ya?

 

Reklam kokan hareket!

 

 

AKP Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı’nın son durumunu gösteren ruh hali dikkat çekiyor.

 

SURATLARI BEŞ KARIŞ

AKP Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı’nın son durumunu gösteren ruh hali dikkat çekiyor. Yüksek katlı bir binanın en üst katında bulunan seçim bürosunda dün çekilen bir görüntü Saygılı ve ekibinin kara kara düşündüğünü net bir şekilde gösteriyor. Kendi içinde bile birlik sağlayamayan, ruh halinin kötü görüntüsünü gösteren görüntüleri ile dikkat çeken Saygılı’nın artık kaybedeceğine kendisinin de kesin gözüyle bakmaya başladığı gözleniyor.

 

ARKABALARI BİLE TERK ETTİ

Akrabaları bile artık kendisinden bıktığı için yanında yer almayan Saygılı’nın bir önemli akrabası CHP’den ilk sıralarda meclis üyesi adayı olurken, bir başka yakın akrabası ise MHP’den üst sıralarda meclis üyesi adayı olmuş durumda. Kırıkkale kamuoyu bunu da tartışırken, Saygılı’nın başta “kibirli” yapısı olmak üzere şehre sebep olduğu sorunlara çözüm üretmemesi nedeniyle kendisini terk ettiği konuşuluyor.

 

FİDAN’LI PRESTİJ MESELESİ!

Yapılan anketlerde hiçbir zaman yüzde 25’i göremeyen Saygılı’nın rakipleri yüzde 33 ila 37 arasında gidip geliyor. Kaybetmesine artık kesin gözüyle bakılan Saygılı ne yapacağını şaşırmış durumda. Saygılı, destek aramak amacıyla eski MİT Başkanı ve şimdiki Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı Kırıkkale’ye davet ederek güya prestijli biriymiş görüntüsüyle seçmenden destek isteyeceği konuşuluyor. Ancak bunun hiçbir şeye etki etmeyeceği aksine ters tepeceği vurgulanıyor.

 

REKLAM KOKAN İFTAR!

Öte yandan Saygılı’nın iftar sofrasındaki bir görüntüsü de çok konuşuldu. Son derece nezih bir ortamda masada olması gerekirken seçim için yer sofrasında bir belediye çalışanının evinde, sanki çat kapı imiş gibi görüntü servis edilmesi tepkiyle karşılandı. Saygılı’nın bunu yapacağına kenar bir mahallede yoksul bir aile evinde görüntü vermesinin daha uygun olabileceği konuşuldu. Saygılı’nın belediye personeli evinden görüntü servis etmesi reklam kokan hareket olarak dikkat çekti. Saygılı’nın MHP adayı Harun Ulusoy gibi bir şehit ailesi evinde de iftar yaparak görüntü servis etmesinin bu kadar dikkat çekmeyeceğinin de altı çiziliyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı