Anahtar Kelimeler: Kayıp çocuk bulundu

Kayıp çocuk bulundu

Kayıp çocuk bulundu

Hasandede’de öğle saatlerinde kaybolan 7 yaşında ki çocuk, jandarma ve köylülerden oluşan 40 kişilik ekip tarafından yapılan arama sonucu 7 saat sonra bulundu.

 

ARAMA BAŞLATILDI

Olay Kırıkkale’nin Hasandede Köyü’nde yaşandı. Köyde ikamet eden S.S. isimli şahıs jandarmaya devriyesine gelerek 7 yaşında ki oğlu Rüzgar S.’nin öğlen saatlerinden itibaren kayıp olduğunu, tüm aramalara rağmen bulamadıklarını bildirdi. Kayıp ihbarı ile birlikte bölgeye takviye jandarma ekipleri gönderilerek köylülerle birlikte 40 kişilik bir ekip oluşturuldu.  Kayıp çocuğun bulunabileceği bütün yerler yakından uzağa doğru taranmaya başlandı.

BİTKİN HALDE BULUNDU

Elde edilen bilgiler ışığında çocuğun kaybolduğu saatlerde evlerinin arka tarafında oynadığı, bu istikamette evden uzaklaşmış olabileceği değerlendirilerek ekiplerce arama faaliyetleri bu yönde geliştirildi.  Aradan yaklaşık 7 saat geçtikten sonra hava kararmasına rağmen kayıp çocuğun arama faaliyeti devam ederken, jandarma ekiplerinin projektörler de kullanılarak yapılan dikkatli aramalar neticesinde kayıp çocuk evden yaklaşık 3 km uzakta bir patika kenarında saat 21:00 sıralarında bitkin halde bulundu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu