?Kaynaştırma köprüsü oldunuz?

?Kaynaştırma köprüsü oldunuz?

?Kaynaştırma köprüsü oldunuz?

Vali Yardımcısı ziyarette bulundu

Kırıkkale Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği´ni ziyaret etti.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Kale Medya Plaza Konferans Salonunda gerçekleştirilen ziyarette Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği´ne yapılan ziyarete dernek yönetim kurulu üyelerinden Prof. Dr. Nazife Yiğit Kayhan, İffet Beşik, İsmigül Selamoğlu katıldı. Vali Özkan Dernek Başkanı Yrd.Doç.Dr.Müzeyyen Özhavzalı´ya yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

Özkan yaptığı konuşmada ?Bu günlerdeki Ülkemizin bulunduğu durumda  özellikle  STKlara önemli görevler düştüğünü, toplumun bilinçlenmesi ve birlikteliği için Valilik olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ? söyledi ve ?Kırıkkale´nin proje üreten ve Kırıkkale Üniversitesi akademik personelinden oluşan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği´nin aynı zamanda Üniversite-Kırıkkale arasında bir köprü ve kaynaştırma görevini üstlendiğini belirtti. Sayın Özkan ? Kadın Dayanışma ve Destekleme derneği yönetimine ve üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Özellikle Kadının sağlıklı olduğu bir toplumda, çocuklar, eşler ve aile sağlıklı olur. Ülke Güçlü olur. O yüzden Derneğin Kırıkkale ve ülkemizdeki Kadınla ilgili çalışmaları ve projeleri ile önemli bir yere sahiptir. Biz de Valilik olarak her türlü desteğe hazırız? dedi.

ATIKTAN DÖNÜŞÜM

Dernek Başkanı Yrd.Doç.Dr.Müzeyyen Özhavzalı ise ?Kuruluşundan beri 2 Kalkınma Ajansı, 1 Bakanlık Projesi gerçekleştiren  Derneğimiz Ülkemiz için, Türkiyemiz için bir STK olarak her türlü göreve hazırız. ? dedi. Özhavzalı ?Biz de Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği olarak Devletimiz ve Milletimiz, Kırıkkale ve Ülkemiz için Şehit Aileleri, Engelli kadınlar ve Kadın Sığınma evinden kadınları katılımının olacağı  hazırlık çalışmalarını yaptıkları 2 yeni Projemizin hazırlıklarında sona gelindi, Desteklerinizi bekliyoruz? dedi. Ziyarette, İçişleri Bakanlığı destekli derneğin ?Atıktan Dekoratif Bebeğe Dönüştürme Projesi? kapsamında ilk defa yapılan ?Kırıkkale Gelini?ni hediye olarak verdi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı