Anahtar Kelimeler: Kayseri patlama

Kayseri´de patlama!

Kayseri´de patlama!

Kayseri´de patlama!

13 Şehit, 56 yaralı!

Kayseri´de sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sonucunda ise 13 askerimiz şehit oldu. Alınan son dakika haberlerine göre patlama, Erciyes Üniversitesi önünde halk otobüsünde meydana gelirken, otobüsün içerisinde çarşı iznine çıkan askerlerin olduğu öğrenildi.

PATLAMA YAŞANDI

Kayseri´de 13 askerimiz şehit ve 56 kişi de yaralı. Kayseri´de sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sonucunda ise 13 askerimizin şehit olduğu ve yaralıların olduğu bilgisi paylaşıldı. Patlama, çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsü içerisinde gerçekleşti. Patlamanın ardından ise olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri de sevk edildi. Olayın terör saldırısı olduğu bildirildi.

KİMLİK TESBİTİ YAPILIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri´deki saldırıda yaralanan 55 kişiden 12´si yoğun bakımda olduğunu ve 8 şehidin kimliğinin belirlendiğini söyleyerek, ?Türkiye´de terör bitecektir ve biz bunda karalıyız. Bu eylem türü dünyadaki en alçak eylem türüdür. Misliyle mukabele edileceğini ve edildiğini bildirmek istiyorum. Terörle mücadelede karalıyız" dedi.

TSK tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 13 askerimiz şehit 56 kişi de yaralı. Şehitlerin ve yaralıların kimlik tesbitleri yapılıyor. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı