Anahtar Kelimeler: Kazanan Kırıkkale

Kazanan Kırıkkale oldu

Kazanan Kırıkkale oldu

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın yeni dönemi için üyeler sandık başına gitti. Mevcut Başkan Ahmet Varlı ve iş insanı Emrah Doğan’ın yarıştığı seçimi Varlı kazandı.

SEÇİM TAMAMLANDI

Kırıkkale Ticaret Sanayi Odasının 5 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleşen Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinde kazanan mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Mavi Liste oldu. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir açıklama yapan Varlı, seçimin kaybedenin olmadığını, kazananın Kırıkkale olduğunu söyledi. Seçime aday olarak katılan ve seçmen olarak oy kullanan herkese teşekkür eden Varlı, katılım oranının çok yüksek olduğu seçimlerin sonucunun Kırıkkale’ye ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

GURUPLARIN DURUMU

Mavi Listeden 23 Beyaz Listeden 11 adayın seçildiği seçim sonuçlarına göre meclis asil üyeliğine seçilen isimler şöyle:

1.Grup Bilal Demircan, Rabiye Özaydın, Hasan Taşoğlu (Mavi Liste)

2.Grup Nizamettin Ayyıldız, Ali Dolu, Murat Kaya (Mavi Liste)

3.Grup Tevfik Güney, Cemil Yıldırım (Mavi Liste)

4.Grup Ömer Akçelik, Savaş Geyik, Emre Baştuğ (Mavi Liste)

5.Grup Aydın Önder (Mavi Liste) Selçuk Güventürk (Beyaz Liste)  

6.Grup Emrah Doğan, Yıldırım Çiçek, Aykut Uslu (Beyaz Liste)

7.Grup Mustafa Karışmaz, Emre Yıldırım (Mavi Liste)

8.Grup Hakan Şahin, Melek Sultan Tufan (Mavi Liste)

9.Grup Hakan Demirel, Bülent Yıldırım, Esra Altundağ (Mavi Liste)

10.Grup Adil Saçal, İdris Aslan (Beyaz Liste)

11.Grup Muzaffer İlhan, Cihat Mencet, Murat Akyurt (Mavi Liste)

12.Grup Ahmet Ereli, Levent Yıldız, Celal Kaplan (Beyaz Liste)

13.Grup Ahmet Varlı (Mavi Liste), Ferhat Baştuğ, Furkan Demirbaş (Beyaz Liste)

OY DAĞILIMI NASIL OLDU?

13 meslek grubundan 34 meclis ve 81 komite üyesinin seçimi gerçekleştirildi. 1. Meslek Grubunda Beyaz Liste 42 Mavi Liste 71, 2. Meslek grubunda Beyaz Liste 45 Mavi Liste 65, 3. Meslek grubunda Beyaz liste 7 Mavi Liste 24, 4. Meslek grubunda Beyaz liste 87 Mavi Liste 104, 5. Meslek grubunda Beyaz liste 36, Mavi liste 43, 6.Meslek grubunda Beyaz liste 80 Mavi liste 70, 7.Meslek grubunda Beyaz liste 26, mavi liste 31, 8. Meslek grubunda Beyaz liste 41 mavi liste 70, 9. Meslek grubunda Beyaz liste 54 mavi liste 59, 10.meslek grubunda beyaz 38, mavi 28, 11.meslek grubunda beyaz liste 65 mavi liste 89, 12. meslek grubunda beyaz 76, mavi 56 oy, 13. Meslek grubunda Beyaz 124, mavi 124 aldı.

13. GURUP SEÇİMİ

Bu grupta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı'nın yer alıyordu. Ahmet Varlı'nın Başkan seçilebilmesi için bu gruptan çıkması gerekiyordu. Karşı taraftan iki kişi çizik kararı verdi ve Ahmet Varlı tekrar Başkanlığa geldi.

KAZANAN KIRIKKALE OLDU

Seçimden sonra Ahmet Varlı ve ekibi davullar zurnalar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına yürüyerek gövde gösterisinde bulundular. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı yaptığı açıklamasında "Zor bir seçim süreci geçirdik. 2.5 aydır sahada mücadele ettik. Bunu samimiyetle söylüyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazananı Kırıkkale. Memleketimize kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğiz. Yol arkadaşlığı yapan, mücadele eden ve koşturan, tüm üyelerimize, meclis üyelerine, kazanan kazanamayan arkadaşlarıma hepsine teşekkür ediyorum. Şehrimize yakışır bir seçim yaptık. Ama 7 düvele karşı mücadele ettiğimizi gördük. Herkesin canı sağ olsun. Yanımızda görünüp arkamızdan bizi uçuruma itenleri de görmüş olduk. Bu da bize ders oldu. Bundan sonrada bizde dikkat edeceğiz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı