Anahtar Kelimeler: Kendi liderini böyle övmedi

Kendi liderini hiç böyle övmedi

Kendi liderini hiç böyle övmedi

Kırıkkale bunu da gördü

Ey oy… Sen nelere kadirsin!

 

Kendi camiası bile “yuh” dedi!

 

MHP’den tekrar milletvekili seçilmek için denemedik yöntem bırakmayan Halil Öztürk nihayet muradına erdi ama partiye tarihinde ilk kez oy kaybettirerek seçim kazanan kişi oldu.

 

ÇOK İLGİNÇ BİR DURUM

MHP’den tekrar milletvekili seçilmek için denemedik yöntem bırakmayan Halil Öztürk nihayet muradına erdi ama partiye tarihinde ilk kez oy kaybettirerek seçim kazanan kişi oldu. Öztürk şimdi de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oy istiyor. Bunun için de yine akla hayale gelmedik, kendi camiasının bile ”yuh artık” dediği yöntemler kullanıyor. Öztürk önceki gün seçime destek için öyle bir açıklama yaptı ki, gerçekten de hem Kırıkkale kamuoyu ve hem de kendi camiasının ağzı açık kaldı. 

 

VATANDAŞLARIN YORUMU

Erdoğan’ı övmek için adeta bin bir dereden su getiren Öztürk’ün açıklamasını okuyanlar, “Bu nasıl bir seçim oldu. Yani seçim için bu kadarı da fazla. Adam kendi liderini bile bu kadar övmüş değil. Böylesi ile ilk kez karşılaşıyoruz. Bu seçimin suyu çoktan çıkmış da biz yeni görüyoruz. Camiada ayıplanacak bir durumdur bu. Bir çok kişi açıklamayı utanarak okuyor. MHP bu hallere düşmemeliydi” diyor. Sosyal medya açıklamaya yapılan yorumlarla çalkalanıyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı