Anahtar Kelimeler: işleniyor!

Kent suçu işleniyor!

Kent suçu işleniyor!

20 yıllık binaya dikkat çekildi!

Akla ziyan bir durum!

 

Deprem ders olmadı mı?

 

Belediye açıklama yapsın!

 

Yapı denetimsiz yapılıyor!

 

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, 20 yıldır Bölge Trafik yanında atıl durumda olan inşaat halindeki binaya tadilat ruhsatı verildiğine dikkat çekerek, bunun akla ziya bir karar olduğunu söyledi ve konuyla ilgili açıklamada bulundu.

 

KENT SUÇU İŞLENİYOR

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’ndan konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Kıymetli hemşehrilerimiz. Şehrimizde seçim havasına girilmişken, fırsattan istifade kent suçları işlenmeye devam etmektedir. Ülke olarak yıkıcı bir deprem yaşamış ve hâlâ etkisini atlatamamışken, şehrimizde yaklaşık 20 yıldır âtıl vaziyette bulunan bir yapı ile ilgili verilen karar bizleri derinden endişelendirmiştir.

 

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPSIN

Samsun Bulvarı üzerinde olan ve "Bölge Trafik" olarak bilinen bölgede bulunan yapıda korozyon riski varken, ayrıca o dönemden günümüze mevzuatlar değişmişken, tadilat ruhsatı verilerek, o dönemdeki mevzuata mütevellit YAPI DENETİMSİZ olarak inşasına devam etmektedir. Bu akla ziyan durumu kamuoyuna sunuyor, belediyemizden bir açıklama bekliyoruz. DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızın hayatlarının riske atılmasına müsaade etmeyeceğimizi bildiriyoruz.”



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu