Anahtar Kelimeler: Kentsel dönüşüm olacak

Kentsel dönüşüm olacak

Kentsel dönüşüm olacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, revizyon imar planı ve kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Ulusoy, Kırıkkale halkının refahı için canla başla çalışacaklarını belirtti.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE

31 Mart seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale genelinde yapacağı revizyon imar planı ve kentsel dönüşüm projesini açıkladı. Ulusoy, “Kırıkkale’de yapacağımız imar planı revizyonu çalışması ile geniş kapsamlı ve mikro kentsel çalışmalar başlıkları altında ele alarak planlama yapacağız. Revizyon imar planı ile önceliğimizi Kırıkkale şehir merkezinde ve şehrin adeta kanayan yarası haline gelmiş durumdaki, Cumhuriyet Caddesi ve Millet Caddesi arasında kalan eki Meyhoş Hali ve melek girmez olarak adlandırılan bölgede iyileştirme çalışması yapmayı planlamaktayız” dedi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

İyileştirme çalışması kapsamında; Mikro kentsel dönüşüm projeleriyle eski ve riskli binaları güvenli, modern ve çevre dostu konutlarla değiştireceklerini söyleyen Ulusoy, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürmesini sağlamaya gayret göstereceklerini belirtti. Projeleri belirlerken, mahalle sakinlerinin görüşlerine ve ihtiyaçlarına da önem veren Ulusoy ve ekibi Mahalle katılımıyla, dönüşüm sürecini birlikte planlayarak şehrin geleceğini daha iyi şekillendirmeyi planlıyor.”

 

MODERN BİR KIRIKKALE

Mikro kentsel dönüşümde şehri daha çevre dostu bir hale getireceklerini vurgulayan Ulusoy, "Dönüşüm projelerimizle birlikte, altyapı ve üstyapıyı güçlendirecek ve şehrimizin ihtiyaçlarına uygun modern altyapı sistemlerini inşa edeceğiz. Suya ve elektriğe ulaşımı kolaylaştıracak ve kanalizasyon sisteminin sağlıklı bir şekilde ihtiyaçlara cevap vermesini sağlayacağız” dedi. Sosyal ve kültürel alanlar hakkında da açıklama yapan Ulusoy, Mahalle sakinlerinin sosyal etkileşimine katkıda bulunacak ve kültürel faaliyetler sağlayan alanlar yapacaklarını söyledi. Afet riskine karşı güvenliği de atlamayan Harun Ulusoy ve ekibi, şehri afetlere karşı hazırlıklı kılmak için güvenli yapı standartlarına odaklanacaklarını böylece mahalleleri afetlere karşı daha dirençli hale getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı