Anahtar Kelimeler: Keskin suya doyamayacak

Keskin suya doyamayacak!

Keskin suya doyamayacak!

Keskin suya doyamayacak!

İlçe yine susuz!

Bu susuzluk niye?

Keskin halkının su çilesi bir türlü bitmiyor. Bir önce Belediye Başkanı su konusunda çok eleştirilmişti. Şimdiki Başkan´da aynı sorunla topun ağzında?!

İLÇEDE SU SORUNU

Keskin ilçesi yine susuzluk yaşıyor. Hem de öyle böyle değil. Bir önceki Belediye Başkanı su sorununu çözemediği için Başkanlık koltuğundan oldu. Şimdiki Belediye Başkanı Dede Yıldırım´da aynı sorunu yaşıyor ve bu yüzden tam anlamıyla topun ağzında. İlçede su kesintisi yaşanıyor. Sular akmıyor. Dede Yıldırım sorunu kökten çözecek vaatlerle gelmişti ama henüz sorun çözülemedi. Yıldırım, sorunu çözmek yerine yerel basında çıkan haberlere tepki gösteriyor ve kendisini çekemeyenlerin sorunu büyüttüğünü ileri sürüyor. İlçe halkı ise skorunun zaten büyük olduğunu ve Yıldırım´ın da bunu çözemediğini öne sürüyor.

PİS KOKULAR GELİYOR

Yıldırım´a göre sorun çözülecek. Ancak sorunun tam olarak ne sebepten kaynaklandığı bilinmiyor ve açıklanmıyor. İddialara göre Belediye´nin su borcu yüzünden kesinti yaşandı. Ancak Yıldırım bunu yalanlıyor. Bir başka iddia ise bunca para ödenen müteahhidin işini iyi yapmadığı, ihale şartlarına uymadığı, döşenen yeni boruların da sürekli patladığı yönünde. İhale şartları konusunda pis kokuların geldiği de öne sürülüyor. İlçe sakinleri Başkan Yıldırım´a öfkeli. Tepkilerin giderek arttığı gözleniyor. Suyun da ancak hafta sonu belki gelebileceği konuşuluyor.



keskinli
21.11.2015 16:12:31
keskinde 15 gündür su akmıyor yazık bu vatandaşa

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli