Anahtar Kelimeler: Keskin suya hasret kaldı

Keskin suya hasret kaldı!

Keskin suya hasret kaldı!

Keskin suya hasret kaldı!

Keskin Belediyesi´nin bir türlü tamamlayamadığı çalışma nedeniyle ilçe sakinleri yaklaşık 2 aydır susuz, hem de bu sıcakta?

HAMAMA GİDİYORLAR!

Keskin ilçesinin su sorunu giderilemedi. Aylardır adeta suyla mücadele veren ilçe sakinleri, yaklaşık 2 aydır da akmayan sular nedeniyle tamamen susuz kaldı. Belediye´nin beceriksizliği yüzünden ilçenin susuz kaldığı ileri sürülürken, bir çok kişi bu duruma tepki gösteriyor. İlçede suların hiç akmadığı ifade ediliyor. İlçe sakinleri suyu ya çeşmelerden veya Kırıkkale´den temin ediyorlar, em de bu çağda. Banyo ihtiyacı için bile ilçe sakinlerinin ya Kırıkkale´deki akrabalarına geldikleri veya Kırıkkale´de hamama gittikleri öne sürülüyor.

YILDIRIM´A BÜYÜK TEPKİ

Belediye Başkanı Dede Yıldırım büyük tepki çekiyor. İlçe sakinleri, Başkan Yıldırım´a tepkililer. Su sorununun belediyenin şehir şebekesine yenilemeye yönelik çalışmasıyla başladığı belirtiliyor. Alt yapının bozuk şekilde teslim alındığı için şebekede sürekli arıza çıktığı ve bu yüzden de ilçenin susuz kaldığı vurgulanıyor. İlçe sakinleri, ?Başkan bize su sözü verdi ancak geldiği günden bu yana su sorunu yaşıyoruz. Suyumuzu Kırıkkale´den ve çeşmelerden temin eder hale geldik. Bizi beter bir duruma sürükledi başkan? diyorlar.



hll
5.08.2016 23:04:47
ilçe sakinleri gayet memnun halinden varmı bitane belediye kapısına varan veya şikayet eden itfaiyelerle su veriliyor a binasına verirse b binasına vermiyorlar hadi yalan deyin

KESKİNLİ
6.08.2016 15:49:45
yalan haberlerle akpartiyi ve başkanı karalayamayacaksınız.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu