Anahtar Kelimeler: Keskin açıklama

Keskin için açıklama

Keskin için açıklama

AÇIKLAMADA BULUNDU

AÇIKLAMADA BULUNDU

Başkan Yıldırım, ilçeye bir çok proje kazandırdıklarını ifade ederken,  Rahmi Pehlivanlı'nın evinin Keskin Belediyesinde restore edilerek, Meclis Kararı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne tahsis edildiğini, Sulu Mağara'nın yapımını yine Keskin Belediyesi tarafından yapıldığını Meclis Kararı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne tahsis edildiğini söyledi.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Başkan Dede Yıldırım, İlçede bulunan Gastronomi Merkezi hakkında da bilgiler verdi. Yıldırım, " Belediye tarafından restorasyonu tamamlanan Halk arasında Servet Örnek evi olarak bilinen konak Gastronomi Merkezi olarak kullanılması için 01.10.2019 tarih ve 2019/55 sayılı Meclis Kararı ile Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne tahsis edilmiştir.''dedi. Yıldırım,  Mesire alanı ile ilgilide   "Karıştıran Mesire alanının bakımı Kırıkkale Valiliği ile ortaklaşa tamamlanmış ancak son günlerde ülkemizde meydana gelen orman yangınları nedeni ile Kırıkkale Valiliği talimatı gereği şuan kapalı olup ziyaretçi alınmamaktadır.''şeklinde konuştu.

KESİNTİ OLMUYOR

Yıldırım ilçede hiç bir su kesinti sıkıntısını çözdüklerini ifade ederken, bazı arızaların yaşandığını bu arızaların maksimum 3 saatte bitirilerek ilçeye su verildiğini söyledi. " İlçemize içme suyu sağlayan Yeşil Vadi Su Birliği hattı 2014 yılından itibaren yenilenmiştir. Ayrıca bu çalışmaya paralel olarak ilçe merkezi su hattı da yenilenmiştir. İlçemizde şu anda su sıkıntısı veya su kesintisi yoktur. Ancak ilçe merkezinde yapımı deva eden doğalgaz çalışmaları sırasında hatlarda arızalar meydana gelmektedir. Bu arızalar maksimim 3 saat içerisinde bitirilerek ilçeye su verilmektedir.''dedi.

TEMİZLİK AÇIKLAMASI

Başkan Dede Yıldırım, İlçede herhangi bir temizlikten kaynaklanan sorunun olmadığını da belirtti. Yıldırım, "İlçemizin temizliği ekiplerimiz tarafından sürekli olarak yapılmaktadır. Şu anda temizlikten kaynaklanan olumsuz bir durum söz konusu değildir. Keskin Belediyesi olarak ilçe halkının huzuru ve refahı için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.''dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false