Keskin´de Doğu otobüsleri taşlandı!

Keskin´de Doğu otobüsleri taşlandı!

Keskin´de Doğu otobüsleri taşlandı!

Otobüsleri taşa tuttular!

Terör saldırılarının artması ve son olarak iki şehit vermemiz üzerine Kırıkkale´de vatandaş sokağa döküldü. Keskin´de ise halk yola çıkarak Doğu ve Güneydoğu otobüslerini taş yağmuruna tuttu.

13 OTOBÜS TAŞLANMIŞ!

Keskin´in içinden geçmekte olan Doğu ve Güneydoğu otobüslerini bekleyen bir gurup vatandaş, otobüsleri tam anlamıyla taş yağmuruna tuttu. Terör saldırılarının öfkesini yaşayan bir gurup vatandaşın 13 otobüsü taşladığı öne sürüldü. Otobüslerden birisi şehir merkezinden geçer Diyarbakır´a gidiyordu. Şehir merkezindeki köprü üzerinde taş yağmuruna tutulan otobüsün şoförü yol üzerinde durmak zorunda kaldı.

ÖFKE PATLAMASI

Otobüs ve vatandaşların galeyanı nedeniyle bir çok araç da yol üzerinde durdu. Taş yağmuruna tutulan otobüs güçlükle hareket etti. Solundaki bir otomobile çarpan otobüs daha sonra güzergahında ilerlemeye başladı. Bir süre sonra gözden kaybolan otobüsün camlarının atılan taşlarla zarar gördüğü gözlendi. Öfkeli kalabalık daha sonra dağıldı. Öfke patlamasının terör saldırıları ve şehit haberlerinden kaynaklandığı gözlendi. Öfkesine hakim olamayan bir çok kişi hırsını Doğu ve Güneydoğu otobüslerinden almaya çalıştı. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli