Anahtar Kelimeler: Keskin inceleme yaptılar

Keskin´de inceleme yaptılar

Keskin´de inceleme yaptılar

Keskin´de inceleme yaptılar

Keskin´i ziyaret ettiler

 

 

 

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin ilçesini ziyaret etti.

 

KESKİN İNCELEMESİ

Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz ve  AK Parti  Kırıkkale  Milletvekili Abdullah Öztürk,  Keskin ilçesini ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz ve  Milletvekili Öztürk ile beraberindekiler, ilk olarak Haydar Sultan köyünde sıcak asfalt atma törenine katıldı. Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, bu yıl  Keskin köylerine 55 kilometre sıcak asfalt yapılacağını söyledi. İlk olarak Hacıaliobası, Danacıobası, Haydar Sultan,  Konur,  Armutlu ve Aşağı Şıh köylerinde asfalt dökme işlerinin başlayacağını belirten Haktankaçmaz, Efendi ve Takazlı köyü ile o güzergahtaki köylerle birlikte toplam 55 kilometre yol yapılacağını dile getirdi. Haktankaçmaz ve Öztürk ile beraberindekiler, daha sonra Haydar Sultan Türbesi´ni ziyaret ederek,  Konur köyünde incelemelerde bulundular.



tarafsız
8.10.2017 23:11:36
Daha merkezde asfalt yok varda hep bozuk kırık dökük tam güzel bir yok sevgi yolundaki parkeler yerinden çıkmış burdan duyurulur..

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu