Anahtar Kelimeler: Keskin’ tedbirler seviyede

Keskin’de tedbirler üst seviyede

Keskin’de tedbirler üst seviyede

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde korona virüse karşın etkin bir mücadele sürüyor. Kaymakam Tekin Erdemir çalışmaları yakından takip ediyor.

İLÇEDE TEDBİRLER ALINDI

Keskin ilçesinde ilçeye giren araçlar mutlaka kontrol ediliyor. Ekipler araç sürücülerine ateş ölçerle bakıyor, araç ve sürücüler ile yolcuların ateşini ölçerek steril olmaları konusunda mutlaka uyarıyor. Çalışmayla ilgili bilgi verildi ve “Korona virüs tedbirleri kapsamında  ilçemize araçlarıyla giren vatandaşlarımızın ön sağlık kontrolü yapılarak ilçeye girişleri sağlanmakta. Korona virüs salgınını önlemek için yapılan güvenlik noktasında vatandaşlarımızın ateşleri ölçülmekte, gerekli olmadığı sürece dışarı çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunulmakta” açıklaması yapıldı.

KAYMAKAM TAKİP EDİYOR

Öte yandan Kaymakam Tekin Erdemir’in takibi ile ilçedeki yaşlılara her türlü yardım ekipler tarafından ulaştırılıyor. Yaşlılara sağlık, gıda, maaş ve diğer yardımlar yapıldığı bildiriliyor. Bunun yanı sıra yaşlıların sokağa çıkmamaları için de uyarılar sürüyor. İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir’in çalışmaları hem takip ettiği ve hem de düzenli olarak veriler konusunda bilgi aldığı belirtildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false