Anahtar Kelimeler: Keskinlilerden büyük destek

Keskinlilerden büyük destek

Keskinlilerden büyük destek

Keskinlilerden büyük destek

Mitingle mesaj verdiler

Keskinliler Platformu hafta sonu Kırıkkale´de Hüseyin Kahya Parkı yanında düzenlediği dev mitingle MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´a desteğini gösterdi ve kamuoyuna da böylece mesaj vermiş oldu.

DESTEK MESAJI VERİLDİ

MHP´de hafta sonu hareketli anlar yaşandı. Önce İyi Parti´den katılım sağlandı, ardından ise Keskinliler Platformu tarafından dev bir destek mitingi düzenlendi. Keskinliler Platformu hafta sonu Kırıkkale´de Hüseyin Kahya Parkı yanında düzenlediği dev mitingle MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar´a desteğini gösterdi ve kamuoyuna da böylece mesaj vermiş oldu. Renkli ve dikkat çekici görüntüler yaşandığı mitingde Serdar Yarar´a deste açıklamaları da yapıldı. MHP´yi Daha dinamik hale getiren bu miting ve destekle Yarar gücüne güç katmış oldu.

YARAR AÇIKLAMA YAPTI

Bu önemli destek konusunda açıklama yapan Yarar, ?Keskinliler Platformu´nun Hüseyin Kahya parkında düzenlemiş olduğu ?Keskinliler Serdar Yarar ile buluşuyor? programında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Soğuk havaya rağmen bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim. Coşkulu kalabalık gösteriyor ki Keskin ?kendi evladına? sahip çıkmıştır. Allahın izni ile 1 Nisan sabahı belediye burçlarına üç hilalli sancağımızı hep birlikte dikeceğiz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli