Anahtar Kelimeler: Kibir abidesine !

Kibir abidesine bak sen!

Kibir abidesine bak sen!

Bu ifadeyi not alın!: “BEN KİBİRLİ BİRİSİYİM… BURNUM YERE DÜŞSE ALMAM…!

Tam da kendini ifade etti!

Herkesin düşüncesini kendisi için söyledi!

Kibiriyle baş başa kaldı!

Kırıkkale Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı olaylı ve skandal sözler, skandal bir yaklaşım biçimi ile yapıldı.

SKANDAL BİR TOPLANTI

Kırıkkale Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı olaylı ve skandal sözler, skandal bir yaklaşım biçimi ile yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya muhalefetin şehirde yapılan çalışmalarla ilgili önergesi, önergenin reddine yönelik girişim ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın tam da kendisini anlatan ve ifade eden sözleri ile muhalefet meclisinin salonu terk etmesine yönelik hareket damga vurdu.

“BEN KİBİRLİ BİRİSİYİM”

Mehmet Saygılı, muhalefetin önergesine yönelik girişime tepki gösterirken, çok dikkat çekici ve skandal ifadeler kullanarak, “Ben kibirli birisiyim. Burnum yere düşse almam…!” dedi. Bir çok kişi hadiseyi duşunca, “Herkesin kendisiyle ilgili düşüncesini kendisi tam olarak ifade etmiş” yorumunda bulundu. Muhalefetin önergesi üzerine tepki gösteren Saygılı, kendisiyle ilgili bu skandal ifadeleri kullanırken, toplantının devamında salon gerildi ve muhalefet üyeleri toplantıyı terk etti.

MUHALEFET ÖNERGE VERDİ

Yıllardır toplantılara başkanlık etmeyen, ancak seçim yaklaştığı için artık toplantılara katılarak kameralara görüntü verdiği gözlenen Başkan Saygılı’nın katıldığı toplantı sakin başladı. Muhalefet partilerinin meclis üyeleri şehir genelinde aylardır adeta zulme dönüşen ve çok sayıda yolsuzluk iddiaları bulunan, ASELSAN tarafından yapıldığı öne sürülen kamera, asfalt ve kaldırım işleriyle ilgili önerge verdi. Önerge bu çalışmaların izahını içeriyordu. Ancak toplantıya başkanlık eden Saygılı, önergeye tepki gösterdi.

POLİS ZORU GİRİŞİMİ

İddialar ve önerge ile ilgili açıklamalarda bulunan Saygılı, tam da bu esnada herkesin ortak kanaatine yönelik kendisini anlatan tanımlamayı kendisi yaparak, “Ben kibirli birisiyim. Burnum yere düşse almam” dedi. Muhalefet üyelerin Belediye işlerinden nemalanmaya çalışmakla itham eden Başkan Saygılı, yapılan işlerin eleştirilmesini eleştirme gayretinde oldu. Toplantı gerilirken, Başkan Saygılı muhalefet meclis üyelerini polis zoruyla salondan atma girişiminde bulundu. Bunun üzerine muhalefet meclis üyeleri toplantıyı ve salonu terk etti.

KİBİRİYLE BAŞ BAŞA KALDI

Muhalefet meclis üyeleri, “Biz şehirde aylardır sürdürülen ve bir türlü bitirilmeyen, ayrıca bir çok iddiaların mevcut olduğu ASELSAN’a verilen kamera, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili önerge sunmak istedik. Ancak, sayın Saygılı buna itiraz etti. Muhalefeti suçladı. Kendisini haklı çıkarmak için de tam da herkesin ortak kanaati olan düşünceyi kendisi için dile getirdi ve “Ben kibirli birisiyim. Burnum yere düşse almam” şeklinde bir ifadede bulundu. Toplantı gerilince bizi polis zoruyla salondan atmaya kalkıştı. Biz de toplantıyı terk ederek, kendisini kibiriyle baş başa bıraktık” dediler.

KENDİSİNE AYET Mİ İNDİ?

Hadiseyi duyan bir çok kişi, “Sayın Saygılı tam da kendisini ifade etmiş. Kendi partisi içinden de bir çok kişi sosyal medya hesaplarından “kibirli” birisi olduğuna yönelik paylaşımlarda bulunuyorlar. Bir insanın kibirini biliyor olması ve ifade etmesi, geldiği noktayı da gösterir. Senelerdir şehre hiçbir yatırım yapmayan, ne olduysa bu sene kendisine ayet inmiş gibi şehrin altını üstüne getiren bir girişimde bulunuyor. Madem bu şehrin bunlara ihtiyacı vardı, senelerdir ne yatıyordu yapsaydı ya? Bunu sorgulamanın neresi yanlış” yorumunda bulundular.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANIYOR

Saygılı’nın kendisini anlatan bu skandal sözlerinin şehirde geniş yankı bulması bekleniyor. Partisinin genel merkezinin de bu hadiseyle ilgili gelişmelerden anında haberdar olduğu ve durumu takip ettiği ileri sürülüyor. Sosyal medyanın bu gelişmeyle uzun süre çalkalanması bekleniyor.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli