Anahtar Kelimeler: onlar açıkla?

Kim onlar açıkla?

Kim onlar açıkla?

Kamuoyu bunu bekliyor!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın ara ara “beni fetöcüler tehdit” etti şeklindeki açıklamalarına bir yenisi daha eklendi, son açıklamanın ardından Can’ı kimlerin tehdit ettiği merak konusu oldu.

İDDİALARI ÇOK ÖNEMLİ

Konuyla ilgili olarak ajanslara bu konuda bir açıklama daha yapan ve “Fetöcüler beni tehdit” etti diyen Ramazan Can’ı kimlerin tehdit ettiği merak konusu oldu. Bir çok kişi Can’ın tehdide yönelik açıklamasının yanı sıra kendisini kimlerin tehdit ettiğini de açıklaması isteniyor. Tehdit edenlerin Can’a olduğu kadar kamuoyu için de tehlike oluşturabileceği ileri sürülürken, bir çok kişi ”Madem sayın Can’ı birileri tehdit ediyor. Fetö bağlantılı tehditten bahsediyor. Tehdidi açıklıyorsa kimlerin tehdit ettiğini de açıklamalı. Kendisi için bir tehlike fark ediyorsa kamusal olarak da bir tehdit mevcut olmalı.

HERKES CEVAP BEKLİYOR

Kamusal olarak risk ve tehlike içeren bu tehdidi kamuoyunun da özellikle Adliye’nin de bilmesi gerekmez mi? Kimler kendisini tehdit etti veya ediyorsa açıklasın ki Savcılar da harekete geçsin. Yoksa gelişigüzel şekilde böyle iddialar ortaya atmamalı. Üstü kapalı konuşmamalı. Kendisi milleti temsil eden bir vekildir” diyor. Kamuoyu haklı olarak buna bir cevap arıyor ve Can’ın da bunun cevabını vermesini istiyor. Tehdit edenlerin kimler olduğunun çok önemli olduğu bildiriliyor. Şimdi herkes bunun cevabını bekliyor.

 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli