Anahtar Kelimeler: Kimler hainlik yapıyor

Kimler hainlik yapıyor?

Kimler hainlik yapıyor?

Kimler hainlik yapıyor?

AK Parti içinde AK Parti´ye muhalefet!

 

Böyle hainlik görülmedi!

 

Fitne fitilini kim ateşledi?

 

Haberkale hainleri açıklıyor!

24 Haziran seçimine sayılı günler kala AK Parti içinde fitne fitili ateşlendi. Birileri öyle büyük hainlikler yapıyor ve yaptırıyor ki, Genel Merkez bunları tek tek not alıyor. Peki kimler bu hain kişiler ve fitne fitilini kim ateşledi?

HAİNLİK YAPIYORLAR

24 Haziran seçimine sayılı günler kaldı. Partiler ve adaylar seçimden galip çıkmak için her şeyi yapıyor, her yolu deniyor. İktidar partisi olduğu için seçimin odak noktasında AK Parti bulunuyor. Muhalefet AK Parti´yi devirmek için bir çok yol ve yöntem deniyor. Muhalefetin tarzı siyasetin ahlak tarzının içinde yer alıyor. Ancak AK Parti içinde son iki haftaya girilirken, AK Parti ahlakına asla yakışmayan öyle şeyler yaşanıyor ki akıllara durgunluk verir. Parti içinde birileri siyasi hesaplarla fitne fitilini resmen ateşledi. Bazı siyasi ahlaksızlar, öyle büyük hainlikler yapıyor ki, yaşanan gelişmeler akıllara durgunluk veriyor.

 

SİYASİ AHLAKSIZLAR

Siyasi ahlaksızlık ve fitne fitilinin iki ayrı merkezden ateşlendiği gözleniyor. İki taraf da aslında AK Parti´yi bitirmek, seçimin sonucunu 2-1 veya 1-1-1 yapabilmek için çalışıyorlar. Amaçları ise bu sonuçlarla teşkilatın elini zayıflatmak, seçimi kaybettirip AK Parti´nin istatistiğini düşürmek, dolayısıyla teşkilatı görevden aldırıp, seçim yenilenirse kendileri ve ekiplerini göreve getirmek, liste yenilenirse de listeye girebilmek. Ayrıca, yerel seçimlerde de kendi adaylarını başkan seçtirmek.

KİMİN KAPISINDA KÖPEKSİNİZ?

Bütün hesapların bunun üzerine yapıldığı görülüyor. Bunun için 24 Haziran seçimine destek veriyor gibi görünen iki kesimin önemli isimleri her fırsatta seçim çalışmalarında boy gösteriyorlar. Ancak maşa olarak kullandıkları ve besledikleri kimi isimler ise gerek kalem ve gerekse sosyal medya yoluyla AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti´ye verebildiği kadar zarar vermeye çalışıyor. Bu çalışmayı yapanların kimlere yakın olduğu, kimlerin beslemesi ve köpek olarak kimin kapısında bağlı olduğu da biliniyor.

HERKES TESBİT EDİLİYOR

Yalnız hesap edilmeyen bir şeyi herkes gözden kaçırıyor. Saray, artık tüm illerde seçim gözlemcisi görevlendiriyor. O gözlemciler, seçimde kimin ne yaptığını veya yapmadığını, kimlere neler yaptırıldığını hem görüyor ve hem de not alıyor. Bu haber de AK Parti içinde hainlik peşinde koşanların ve partiye bile isteye zarar vermeye çalışanların notu olarak kayıtlara düşüyor. Haberkale, yine büyük bir habercilik cesareti ile bunu tarihe not olarak kaydediyor.

HABERKALE YAZIYOR

Hainlik peşinde koşanların ipliğini pazara çıkaran bu haberin ardından hainlik devam ederse onların kimler olduğunu da Haberkale yazacak. Bir yandan ?Vatan-Millet ve Beka meselesi? diye seçimle ilgili söylemlerde bulunanların öbür yandan kendi siyasi beka ve ikballeri için nasıl bir hainlik peşinde olduklarını Haberkale tüm kamuoyuna duyuracak. Haberkale´yi takip edin. Bizim sloganımız ?Biz yazarız?? Haberkale her şeyi yazacak? Bekleyin?



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu