Anahtar Kelimeler: Kimler kimler…!

Kimler var kimler…!

Kimler var kimler…!

Bu dönem çekişmeli geçecek!

Artık öyle kolay değil!

Önümüzdeki yıl yapılması beklenen genel seçimler bu kez çok çetin geçecek gibi görünüyor. Kırıkkale’de seçime çok önemli ve değerli bazı isimlerin de bu kez dahil olacağı konuşuluyor.

ÇOK ÇEKİŞMELİ GEÇECEK

Önümüzdeki yıl yapılması beklenen genel seçimler bu kez çok çetin geçecek gibi görünüyor. Kırıkkale’de seçime çok önemli ve değerli bazı isimlerin de bu kez dahil olacağı konuşuluyor. Özellikle iş dünyası, sanayi ve spor camiasından bazı hatırı sayılır isimlerin bu kez Kırıkkale’de siyasete ağırlıklarını koyacakları ciddi şekilde konuşulmaya başladı. Oba ve Keskin yöresinden birkaç önemli ismin adaylık için çalışma başlattığı ileri sürülüyor. Yöresel olarak partilerin bu isimlerle temas halinde olduğu da bilgi olarak aktarılıyor.

İKİ İSİM ARANIYOR

AK Parti’nin ilk sıraya çok ciddi Oba yöresinden bir isimle temas halinde olduğu, anketlerde çok kötü çıkan durumu ancak bu şekilde kurtarmak gayretinde olduğu konuşuluyor. Keskin yöresinden de yine ciddi ve dikkat çekici bir isim arayışı içinde olunduğu haberleri geliyor. Ancak bu durumun partinin bozulan imajını kurtarmaya yetip yetmeyeceği zaman içinde belli olacak gibi görünüyor ve bir çok kişi de bunun zor olacağını söylüyor.

ADAY KİMDE ÇOK OLUR?

MHP’de ilk sıra adayının belli olduğu, geri kalanların da listede yer alan bir görüntü olacağı iddia ediliyor. CHP’de farklı isimler gündeme gelse de birinci sıranın belli olduğu görüşü hakim. Kırıkkale’de en dikkat çekici partinin İyi Parti olduğu üzerinde duruluyor. Daha önce AKP’de görülen aday bolluğunun bu kez İyi Parti’de yaşanması bekleniyor. Dikkat çekici isimlerin olacağı, aday adayı sayısının da fazla olacağı görüşü hakim.

İKTİDAR ÇOK YIPRANDI

Yıpranan AKP nedeniyle siyasette bu dönem bir eksen kayması muhakkak olarak bekleniyor. Bunun en önemli sebebinin yönetimin halktan resmen kopmuş bir görüntü çizmesi, duruma her tepki gösterene vatan haini ve terörist muamelesi yapılması, fiyatların ve zamların önüne geçilememesi olduğu söyleniyor. Anketler de bu durumu açıkça gösteriyor. İktidarı durumu kurtarmak için çok olağanüstü bir durum ve güce ihtiyaç duyacağı, bunun da ne olacağını kimsenin bilmediği ifade ediliyor.

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu