Anahtar Kelimeler: Kimse çuvalı ayakta tutmaz

?Kimse boş çuvalı ayakta tutmaz?

?Kimse boş çuvalı ayakta tutmaz?

?Kimse boş çuvalı ayakta tutmaz?

Necip Fazıl konferansı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Kırıkkale Üniversitesinin davetlisi olarak geldiği Kırıkkale´de ?Necip Fazıl ve Büyük Doğu? konulu bir konferans verdi.

KONGERANS DÜZENLENDİ

Kırıkkale Nur Camii Konferans Salonu´ndaki konferansa Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Üniversitemiz Genel Sekreteri İsmail Altan Akgün, Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

DOLU BİR İNSAN OLMAK

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı Kaplan  ?Necip Fazıl üstat ve her nesilden kendini topluma karşı sorumlu hisseden insanlar, görevlerini hep yaptılar ve ahirete intikal ettiler. Bundan sonra bize düşen çağımızın ve toplumumuzun istediği, sorumluluklarımız kapsamında ne yapmamız gerektiğinin muhasebesini yapmak ve geleceğe hazırlanmaktır. Arif Nihat Asya´nın meşhur bir şiiri var. Fetih marşında ?Yürü, hâlâ ne diye oyunda oynaştasın? diye sesleniyor gençlere. Özellikle hayatının başlangıç evresinde olan öğrencilerime şunu söylüyorum. Hayat asla oyun ve oynaştan ibaret değil. Hayatta dolu ve anlamlı bir insan olabilmek donanımlı olmayı gerektirir.? dedi.

BOŞ ÇUVAL AYAKTA DURMAZ!

Boş çuvalı kimsenin ayakta tutmayacağını vurgulayan Prof. Dr. Kaplan, konuşmasının Devamında ?Bizim insanlığın yöneliminde, uzandığı çizgide, sorumlu insanlar olarak bu sorumluluğumuzu yerine getirmede bir bilinç tazelenmesine ve yaşadığımız her şeyi yeniden sorgulamamıza gerek vardır. Bu toplantılar da bunlara vesile oluyor? diye ekledi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu