Anahtar Kelimeler: Kimsenin alacağı kalmayacak

?Kimsenin alacağı kalmayacak?

?Kimsenin alacağı kalmayacak?

?Kimsenin alacağı kalmayacak?

 

Alacak açıklaması?

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, kapanan belediyelerde çalışan işçilerin İl Özel İdaresine geçmesi sonrası, işçilerin geçmiş döneme ait alacaklarının alamamaları nedeniyle sıkıntılar yaşanması üzerine işçilerle bir araya gelerek, kimsenin alacağının kalmayacağını belirttiler.

ÖDEME TAKVİMİ HAZIRLANDI

Ak Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu´nda kapanan belediyelerden İl Özel İdaresine geçen işçilerle bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir işçilerin geçmiş dönemlere ait alacakları ile ilgili olarak toplantı yaptılar. Konunun yakından takipçisi olduğunu belirten Milletvekili Adayı Ramazan Can, ?Kapanan belediyeler aktif ve pasifleriyle İl Özel İdaresine devredildi. İşçiler alacaklarının bir kısmını aldı, bir kısmı da alacaklılar. Memurlar da süreci takip edemedikleri için süreç zaman kaybına uğradı ve alacaklarını alamadılar. Dava açtılar ama buna rağmen hala alacaklarını alamadılar´ diye konuştu.

2016 BÜTÇESİNE ALINDI

Can açıklamasının devamında, ?Gerekli yerlerle görüşmeleri yaptık ve bir ödeme takvimi hazırlandı. Kimsenin alacağı kalmayacak. 2016 yılı bütçesine alacaklarınızı aldırdık. Geçmiş dönemden bu zamana kadar geçen zamanda farklarıyla birlikte son kuruşuna kadar hem işçilerimizin kalan alacakları hem de memurlarımızın alacakları ödenecek. Ben bu işin takipçisiyim´ ifadelerine yer verdi. Can toplantı sonunda işçi ve memurların sorularını da cevap verdi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu