Anahtar Kelimeler: Kimsesizlerin kimi olacak

Kimsesizlerin kimi olacak

Kimsesizlerin kimi olacak

Kimsesizlerin kimi olacak

Sulakyurt´ta Ramazan hazırlığı

Sulakyurt Belediyesi tarafından Ramazan Ayı´nda her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi aileler unutulmayacak. Kimsesizlerin kimi olan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, bu yılda ilçede bulunan yaşlılara yalnız olmadıklarını bir kez daha gösterecek.

GÜN KARDEŞLİK GÜNÜDÜR

Sulakyurt Belediyesi tarafından bu yıl yüzlerce aileye Ramazan Yardımı yapılacak. Göreve geldiği günden bugüne kadar devam eden Ramazan yardımlarının bu yılda devam edeceğini belirten Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Gün paylaşma ve kardeşlik günüdür´ dedi. Sulakyurt Belediyesi ve kendisinin imkanı durumunda yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Başkan Bildik, ?Bu yardımlarımız sürecek. Bizim acımız genciyle-yaşlısıyla kadınıyla-erkeği ile birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmek en büyük temennimdir. Sevgi hoşgörü ve dayanışmanın ön plana çıktığı insanların, ihtiyacının olanın yarımına koşmak için çırpındığı bu günlerde içinde bulunduğumuz toplumda da aynı manevi duyguları yaşatmamız gerektiğine yürekten inanıyorum.

ALLAH RAZI OLSUN

?Bu kutsal ay içinde aynı ilçede birlikte nefes aldığımız her yurttaşımızın Ramazan´ı huzur içinde geçirilmesini ibadetlerimizin ve dualarımızın Allah katında kabul görmesinin diliyoruz. Ümit ediyorum ki, bir ay boyunca gerek sıcak aile yuvalarımızda gerekse de kentimizin her köşesinde yaratacağımız birlik, kardeşlik ve sevgi ortamında geçireceğimiz Ramazan´ın ardından Bayramda da yardımlarımız sürecek? dedi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´e teşekkür eden ilçe halkı ise; ?Başkanımızdan Allah razı olsun. Sadece yılın bir ayı değil her ay bizim halimizi ve hatırımızı soruyor. İlçemizde bulunan herkesin yardımına koşuyor. Şimdi de Ramazan Ayı´nın gelmesi ile birlikte yardımlarını bizden esirgemiyor. Başkanımız kimsesizlerin kimi oluyor. Allah ondanda devletimizden de razı olsun? diye konuştular.  Başkan Bildik ayrıca Ramazan ayı hafta sonlarında İlahi ve Semazen Gruplarıyla program yapılarak o manevi atmosferin ilçe halkının yaşayacağını söyledi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu