Kipmen´den 15 Temmuz anısına Şiir Dinletisi

Kipmen´den 15 Temmuz  anısına Şiir Dinletisi

Kipmen´den 15 Temmuz anısına Şiir Dinletisi

İlgi yüksek oldu

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Kırıkkale Belediyesinin ana sponsorluğunda İl Kültür Merkezinde düzenlenen şiir dinletisine katıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

İl Kültür Merkezinde 15 Temmuz Anısına düzenlenen şiir dinletisine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın vatandaşlarımıza 15 Temmuz konulu mesajı ile başladı. Kadir Kipmen´in sunumu ve şiirleri ile devam eden programda konuklara da yer verildi.

PLAKETLER VERİLDİ

Vatandaşların beğenisini kazanan şiir dinletisinde duygulu anlar yaşandı. Program sonunda katılımlarından dolayı plaket verildi. Kırıkkale Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen şiir dinletisinde desteklerinden dolayı Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür eden Kadir Kipmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´a plaket takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, Kadir Kipmen´e bu organizasyon için teşekkür etti.  



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false