Anahtar Kelimeler: Kırbaş personelle vedalaştı

Kırbaş personelle vedalaştı

Kırbaş personelle vedalaştı

Kırbaş personelle vedalaştı

Kırıkkale´den ayrıldı

Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş´ın görev değişikliği sebebiyle İl Müdürlüğünde veda yemeği düzenlendi.

VEDA TÖRENİ YAPILDI

Düzenlenen veda yemeğine İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Müdür Yardımcımız Gürsel Doğan, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, teknik ve idari personel katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu veda yemeğinde hüzün hâkimdi. İlk sözü alan İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan konuşmasında, göreve geldiği günden bugüne yenilikçi, Kırıkkale´de sürekli olarak tarımsal faaliyetlerimizi ileriye taşımaya yönelik plan ve programlarla daha iyiyi amaçlayan, farklı ve ileriye dönük projeler ortaya koyan İl Müdürümüz Recep Kırbaş´a yapmış olduğu özgün, örnek ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında her daim başarılar diliyoruz. Dedi

PLAKET VERİLDİ

İl Müdürü Recep Kırbaş, tüm konuşmacılara yapmış oldukları güzel dilek ve temennilerden ötürü teşekkür ederek sözlerine Kırıkkale´de görevde bulunduğu günden bu yana çok güzel dostluklar kurduğunu dile getirdi. Birlikte görev yapmış olduğumuz tüm personelimize ülke tarımının daha iyi duruma getirilmesi için harcamış olduğunuz mesaiden ve bu mesai sırasında gösterdiğiniz samimiyetten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ifadelerini kulandı. Konuşmaların ardından İl Müdürü Recep Kırbaş´a İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine plaket takdimiyle veda yemeği sona erdi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu