Anahtar Kelimeler: Kırıkkale bizim evimiz

?Kırıkkale bizim evimiz?

?Kırıkkale bizim evimiz?

?Kırıkkale bizim evimiz?

?Önce insan, önce birlik, önce Türkiye?

?Önce İnsan, Önce Birlik, Önce Türkiye´ sloganı ile yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Hasan Biçer, ?Kırıkkale bizim evimiz. Kırıkkale´ye hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur´ dedi.

KÜSKÜNLÜKLER KALDIRILDI

Biçer, aday olduğu günden itibaren özverili bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, ?Çalışmalarımın meyvelerini toplamaya başladım. Parti tabanını toparlayarak parti içinde eski ağabeylerimiz ile bir araya gelerek küskünlükleri ortadan kaldırdım? dedi. CHP Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de adım adım yükseldiğini söyleyen Biçer, ?1 Kasım seçimlerinde Kırıkkale´den Milletvekili çıkaracağız. Başarıyı kendim için, partim için, Kırıkkale için Milletvekili çıkarmakta görüyorum. ?Önce İnsan, Önce Birlik, Önce Türkiye´ diyerek yola çıktık. İlimiz için gece gündüz çalışacağız. Kazanmak içinde mücadele edeceğiz. Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Ankara İl Başkanı Adnan Keskin büyük çaba harcamaktadır? dedi.

KIRIKKALE´YE HİZMET?

?Kırıkkale bizim evimiz´ sloganı ile yola çıktığını belirten Biçer, ?Kırıkkale´ye hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Seçilsek te seçilmesek te biz yine Kırıkkale´de olacağız. Bizim seçim bildirgemiz seçim bildirgesi değil hükümet bildirgesidir. CHP bu dönem iktidar olarak insanlarımıza hizmet edeceğiz. Bu konuda bize destek sağlayan herkese gönülden teşekkür ederim? dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu