?Kırıkkale bizim evimiz? ?Gidecek başka yerimiz yok?

?Kırıkkale bizim evimiz? ?Gidecek başka yerimiz yok?

?Kırıkkale bizim evimiz? ?Gidecek başka yerimiz yok?

         

CHP Milletvekili adayları, ?Kırıkkale bizim evimiz? sloganıyla vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardılar. Av. Hasan Biçer, Veteriner Hekim Mustafa Demiral ve İşçi Emeklisi Adem Şahin seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde ?Bizim gidecek başka bir yerimiz de yok? diyorlar.

ESNAF ZİYARETLERİ

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları saha çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyorlar. Milletvekili adayları son günlerde geliştirdikleri ?Kırıkkale bizim evimiz? şeklindeki sloganla vatandaşların dikkatini çekiyorlar. Gittikleri her yerde ?Bizim zaten gidecek başka bir yerimiz de yok? diyen Milletvekili adayları Kırıkkale´de doğduklarını, burada büyüyüp ekmeğini burada kazandıklarını ve burada evlenip burayı yurt edindiklerini belirterek ?Kırıkkale bizim evimiz? salonunun uygun olduğunu söylediler. Milletvekili adayları saha çalışmasının büyük bölümünü esnaf ziyaretlerine ayırarak Kırıkkale´deki esnafları ziyaret ederek CHP´ye oy istiyorlar. CHP´nin programını anlatan adaylar 1 Kasım seçiminde CHP´nin mutlaka başarı elde edeceğini söylediler.

KIRIKKALE BİZİM EVİMİZ

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer özellikle esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi görüyor. Mesleği gereği esnafların büyük bölümünün kendisini şahsen tanışık olması dikkat çekiyor. Esnaf ziyaretlerinde kendisini anlatmaktan ziyade CHP´nin programını anlatan Biçer öncelikle Kırıkkaleli vurgusunu sık sık kullanıyor. Kendisinin Kırşehir nüfusuna kayıtlı olduğunu ancak burada doğup burada büyüyüp burada ekmek kazandığını anlatan Biçer, ?Kırıkkale bizim evimiz, Kırıkkale bizim önceliğimiz, Zaten bizim gidecek başka bir yerimiz de yok? dedi.

HER KESİMDEN DESTEK VAR

CHP Milletvekili adayları, il Başkanı Ahmet Önal ve merkez ilçe başkanı Yücel Kızık ile seçim komitesi üyeleri zamanın her anının değerlendirmek için her an yeni yeni programlar yaparak daha çok vatandaşa ulaşmaya çalışıyorlar. Bu arada vatandaşların yoğun olduğu Pazar yeri, dinlenme parkları ve sokakta sürekli gözükmek adına ayrı gruplar halinde de sokağa çıkan Milletvekili adaylarına her kesimden yoğun ilginin olması dikkat çekiyor. Önceki gün Bankalar Caddesi, Doğu Caddesi ve çevre sokaklarda esnafları gezen adaylar özellikle ?Kırıkkale bizim evimiz? sloganıyla Kırıkkaleli olmanın gururunu yaşadıklarını anlatmaya çalışıyorlar.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu