Anahtar Kelimeler: Kırıkkale tarih yazacak

Kırıkkale tarih yazacak

Kırıkkale tarih yazacak

Kırıkkale tarih yazacak

Esnaf odalarına ziyaret

CHP,DP ve İYİ Partinin ortak adayı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, önceki gün beraberindeki heyet ile birlikte Esnaf Oda Başkanlarını ziyaret etti.

ZİYARETLER YAPILDI

İYİ Parti´den CHP ve DP Partinin ortak adayı Mahir Yılmaz, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP Parti İl Başkanı Hayati Çimen, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve kadın kolları başkanları ile Ticaret Odası, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler odası, Sebzeciler odası, Esnaf Kefalet ve kredi Kooperatifi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanlığı seçiminde halkın büyük bir teveccühü ile Başkan olacağına inandığını belirten Yılamaz, Kırıkkale´de yeni bir tarih yazılacağını söyledi.

BİRLİKTE SOHBET ETTİLER

Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler odası Başkanı Adem Yurttan, Sebzeciler odası Başkanı Orhan İba, Esnaf Kefalet ve kredi Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci , Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Fermal Aldemir tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve beraberindeki heyet, esna¢ar ile Kırıkkale´nin sorunları hakkında uzun süre sohbet ettiler.

BURASI ZOR BİR ŞEHİR

Başkan adayı olarak zora talip olduğunu ifade eden Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ?biliyorum Kırıkkale zor bir şehir. Bir çok şehirden geri kaldığını üzülerek izliyoruz. Çözülmesi gereken o kadar çok sıkıntı var ki, hepsinin üstesinden gelecek projelerimizi hazırladık. İnşallah seçildiğimizde neler yapacağımızı, bu şehri geri kalmışlıktan nasıl kurtaracağımızı hep beraber yaşayacak ve göreceğiz.! Dedi. Her seçimde sıfır partilerden aday olduğunu ve zirveye oynadığına dikkat çeken Yılmaz, bugün üç partinin ve seçmeninin vereceği güç ile iktidar olacaklarını söyledi.

BİZ İKTİDAR OLACAK

Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal ise, Türkiye´nin ciddi manada ekonomik bir kriz yaşadığını hatırlattı. Milletin bu krizin faturasını AKP´nin 3-0 olan milletvekili sayısını bire düşürerek büyük bir ders verdiğine işaret eden Önal, ?artık halkımız değişim istiyor. Bu değişimi milletvekili seçiminde işaret etmiştir. Şimdi sıra Belediye başkanlığı seçimindedir. Başkan adayımız Mahir Yılmaz´ı halkımızda çok iyi biliyor. Yaptığımız ittifak ve halkımızın göstereceği teveccüh ile Belediye Başkanlığını kazanacağız. Ben değil biz iktidar olacak´ dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli