Kırıkkale 28 girişimci daha kazandı

Kırıkkale 28 girişimci daha kazandı

Kırıkkale 28 girişimci daha kazandı

Sertifika töreni yapıldı

Ticaret Borsası ve KOSGEB tarafından ortaklaşa düzenlenen girişimcilik kursu sona erdi. Kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin sertifikası Vali Ali Kolat tarafından verildi.

Ticaret borsası ve KOSGEB ortaklığı

Kırıkkale Ticaret Borsası Harun Sümer ve KOSGEB Şube Müdürü Ali Sevinç'in girişimleri ile düzenlenen girişimcilik kursu sona erdi. Kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan 28 girişimciye Ticaret borsasında düzenlenen törenle sertifikaları Vali Ali Kolat, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, İl Genel Meclis Başkanı Şerefettin Atalay, İl özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın tarafından verildi.

2 bin 155 kişi belge aldı

Ticaret Borsasında düzenlenen sertifika töreninde KOSGEB Müdürü Ali Sevinç kurslar hakkında bilgi verdi. Sevinç , Eğitim programı sonunda girişimcilik sertifikası almaya hak kazanan kursiyerlerimiz 30 ila 70 bin TL destek veriyoruz.  2012 yılında Kırıkkale'de KOSGEB hizmet vermeye başladı,  bu tarihten itibaren 2 bin 155 kişi girişimcilik eğitim programına katıldı.  2014 yılanda toplamda 91 işletmeye ise 928, 377 TL ödeme yapıldı” dedi

Hayırlı olsun

Sertifika almaya hak kazanan girişimcileri tebrik eden Vali Ali Kolat , Kırıkkale'de girişimcileri artırmak istiyoruz inşallah açacağınız işyerleri daha güzel işler yaparsınız. Bu sertifikalar sayesinde hibe desteği alarak istediğiniz işi kuru biliyorsunuz. Kuracağınız işyerlerinde şimdiden bol kazançlar diliyorum ve Kırıkkale'de girişimcilerin daha da artarak işletme kurmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu Vali Kolat'ın konuşmasının ardından ise Kursiyerlere sertifikaları verildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false