Anahtar Kelimeler: Kırıkkale tepkili!

Kırıkkale çok tepkili!

Kırıkkale çok tepkili!

Partilileri bile kızıyor!

Evi neden Ankara’da?

 

Evini Ankara’ya taşıdı

Biliyorsunuz değil mi?

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeniden aday olabilmek için uğraş verirken, bu arada geçtiğimiz günlerde Haberkale’nin edindiği bilgilerle yaptığı haber dikkat çekti.

 

ŞEHİRDEN TAMAMEN KOPTU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeniden aday olabilmek için uğraş verirken, bu arada geçtiğimiz günlerde Haberkale’nin edindiği bilgilerle yaptığı haber dikkat çekti. Haberde Mehmet Saygılı’nın evini Ankara’ya taşıdığı ve Kırıkkale’den tamamen koptuğu yer alıyordu. Kırıkkale ile bağını tamamen koparan Mehmet Saygılı’ya tepki büyük. Kırıkkale’de “Şehr-ül Emin” olarak belediye başkanlığı yapan(!), şehre de Ankara’dan gelip gittiği öğrenilen Başkan Saygılı’nın bu durumu parti içinde de tartışma konusu oluyor. 

 

KİBİRLİ LAFI TARİHE GEÇTİ

Seçim arifesinde böyle bir durumun ortaya çıkması skandal olarak yorumlanıyor. İki dönem belediye başkanlığı yapan, söz verdiği projeleri gerçekleştirmeyen (meydanın altına çarşı yapılması, Kalatepe’nin ıslah edilmesi, Çoruh Özü Deresi’nin ıslah edilmesi vs…) Başkan Saygılı, personelin maaşını ödemekle övünmüş, kendisine itiraz edenlere de “Ben kibirli adamım, burnum yere düşse eğilip almam” demişti. “Kibirli” lafı ile tarihe geçen Saygılı’yı artık partilileri bile savunamıyor.

 

PARTİYİ BAŞARISIZ ETTİ

Kırıkkale’yi iki dönemde adeta berbat eden, her gün su patlakları yaşanan, yolları berbat, pis kokudan geçilmeyen bir şehir haline gelen Kırıkkale’de parti Saygılı yüzünden aday bile bulamaz hale geldi. İttifak da olmayacağı için mevcut adayların Saygılı’nın başarısızlıkları yüzünden durumu kurtaramayacağı düşünülüyor. Bu yüzden parti, mevcutlar haricinde yeni adaylar arıyor ve onlar için anket bile yaptırıyor.

 

GENEL MERKEZ TAKİPTE

Kırıkkale’den kendisini tamamen koparan Saygılı önce milletvekilli için aday adayı olmaya çalışmış ve başaramamıştı, şimdi de yeniden belediye başkan adayı olmak için çaba gösteriyor. Ancak Ankara’ya taşındığı genel merkezinde kulağına gitmiş durumda. Haberkale’de yayınlanan haberi genel merkezin okuduğu ve durumu öğrenip araştırdığı ortaya çıktı. Durumu öğrenen genel merkezin ise bundan hiç hoşnut olmadığı gelen bilgiler arasında. 

 

BİR İLKE İMZA ATTI

Kırıkkale tarihinde hizmet üretmeden sadece personel maaşı ödeyerek belediye başkanlığı yapan, hem de bunu iki dönem sürdüren, “kibirli” olduğunu açıkça ifade ederek herkese tepeden bakan Mehmet Saygılı bir ilke imza atarak Ankara’da ikamet edip Kırıkkale’de belediye başkanlığı yapan isim oldu. Kırıkkale’ye çoğu zaman gelmediği bile söylenen Saygılı’nın bu durumu ve tutumunun seçimlere partisi için olumsuz şekilde yansıyacağı konuşuluyor. 

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu