Anahtar Kelimeler: Kırıkkale Lisesi’ Kariyer Günleri

Kırıkkale Lisesi’nde Kariyer Günleri

Kırıkkale Lisesi’nde Kariyer Günleri

Kırıkkale Lisesi’nde Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Okul Müdürü Sami Yanık, görev yaptığı her yerde olduğu gibi Kırıkkale Lisesi’nde de etkisini göstermeye başladı

SAMİ YANIK ATANDI

Kırıkkale Lisesi’nde Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi. Okul Müdürü Sami Yanık, görev yaptığı her yerde olduğu gibi Kırıkkale Lisesi’nde de etkisini göstermeye başladı. Birkaç ay önce Kırıkkale Lisesi’ne müdür olarak atanan Yanık, uzun zamandır adı duyulmayan Kırıkkale Lisesi’nin adını Kariyer Günleri ile duyurmaya başladı. Yanık, önümüzdeki süreçte etkinlikler ve farklı organizasyonlarla Kırıkkale Lisesi’nin adını duyurmaya devam edeceklerini bildirdi. 

 

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Kariyer Günleri etkinliği ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuzda “Kariyer Günleri” projesi kapsamında, öğrencilerimizin meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetenekleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını, farkındalıklarının artırılmasını sağlamak amacıyla, motivasyonlarını geliştirmek ve ilham almak için fırsat bulabilmeleri  için ilk seminerimiz gerçekleştirildi.

 

AVUKAT ERCİYAS KATILDI

İlk kariyer günleri etkinliğimiz, konuğumuz Avukat İbrahim ERCİYAS tarafından  29.09.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 12/A, 12/B ve 12/C sınıflarının katılımıyla gerçekleştirildi” bilgisi paylaşıldı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı