Kırıkkale aday adayları mülakata girdi

Kırıkkale aday adayları mülakata girdi

Kırıkkale aday adayları mülakata girdi

Geç başladı geç bitti!

En kısası 3 dakika, en uzunu 8 dakika oldu!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayları dün öğleden sonra genel merkeze çağırılarak mülakata alındılar. Adaylara farklı farklı sorular yöneltildiği öğrenildi.

Mülakat geç başladı

Öğleden sonra AK Parti genel merkezine çağrılan adaylara, alfabetik sırayla mülakat yapıldı. Saat 15:00'te başlaması gereken mülakatın saat 17:00'de başladığı öğrenildi. Adaylar teker teker içeri girerek, komisyonla görüşme yaptığı ve Nükhet Hotar başkanlığındaki komisyonun sorularını yanıtladığı bildirildi. Kimi adayların görüşme süresinin sadece 3 dakika sürdüğü, kimisinin ise 8 dakikaya kadar uzadığı bilgisi geldi.

İlginç bir detay

Adayların bir hayli heyecanlı olduğu bilgisi de aktarılırken, bazılarının kısa görüşme nedeniyle bozulduğu ifade edildi. İçerideki görüşme konusunda hiçbir adayın bilgi vermek istemediği öne sürülürken, mülakatın gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiği belirtildi. Bu arada ilginç bir detay da dikkat çekti. Kırıkkale aday adaylarına komisyon başkanlığı yapan Nükhet Hotar'ın İzmir'den aday adayı olduğu, İzmir'e ise Beşir Atalay'ın komisyon başkanlığı yaptığı belirtildi. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli