Kırıkkale bu olayı konuşuyor!

Kırıkkale bu olayı konuşuyor!

Kırıkkale bu olayı konuşuyor!

Kaç kişi

Katıldı?

Miting spekülasyonu!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği miting spekülasyon konusu oldu. Kırıkkaleliler birkaç gündür mitingin ardından gelişmeleri konuşuyor.

Kamuoyunun yorumu!

İlk kez bir mitingde AK Parti'nin meydanı tam olarak dolduramadığı gözlenmişti. Bu durum AK Parti'nin güç kaybetmeye başladığının en büyük göstergesi olduğu öne sürülüyor. Şehirde hemen herkes mitinge katılımın azlığını konuşuyor. Genel kanaat katılımın az olduğu yönünde. Ancak mitinge kaç kişinin katıldığı kesin olarak bilinmiyor. Bir tahmine göre 4 bin kişi, bir tahmine göre ise 7 bin kişi. Ancak AK Parti'nin daha önce 14 bin kişilik mitingler yaptığı konuşuluyor.

AK Partililerin yorumu!

Bu kez ise çok az bir kalabalıkla miting yaptığı, bunun da seçim sonucuna ilişkin bir fikir verebileceği ileri sürülüyor. Muhalefet bu gelişmeden dolayı çok memnun. Kamuoyu mitinge katılımın az olduğunu yorumlarken, AK Partililer ise bir süre önce Cumhurbaşkanı'nın katıldığı mitingin kalabalık olduğunu ileri sürüyor ve Cumhurbaşkanı mitingi kalabalıktı. Bu yüzden bir çok kişi Başbakan'ın mitingine gelmek istememiş olabilir” diyorlar.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false