Anahtar Kelimeler: Kırıkkale yine

Kırıkkale´de bir ilk yine ABC´den

Kırıkkale´de bir ilk yine ABC´den

Kırıkkale´de bir ilk yine ABC´den

 

Yüzde 100 ücretsiz eğitim

Kırıkkale Hasandede kasabasında bulunan Özel Güleç ABC Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kırıkkale´de yine bir ilke imza attı. Okula kayıt yaptıran öğrenciler, %100 ücretsiz eğitim imkanı buluyor.

DEVLET DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Mesleki eğitimin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine OSB (Organize Sanayi Bölgesi) içi ve OSB dışı için teşvik desteği veriyor. OSB dışı desteğinde olan özel okullara kayıt yaptıran öğrenciler herhangi bir müracaatta bulunmadan, koşulsuz, şartsız bu destekten faydalana biliyor. OSB dışı teşvik desteği alan öğrenciler %100 ücretsiz eğitim imkânına kavuşuyor. Milli Eğitim Bakanlığının OSB dışı teşvik desteği kapsamında Hasandede kasabasında Hizmet veren Özel Güleç ABC Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci kayıtlarına devam ediyor.  

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Meslek lisemizde bulunan Makine/CNC bölümüne kayıt yaptıran tüm öğrenciler %100 eğitim desteği alarak özel okul imkânlarından faydalanabiliyor. 10. Sınıftan itibaren sigortalanan öğrenciler, alanları üzerine işletmelerde stajlarını son sınıfta tamamlayarak ?Teknisyen? unvanı ve iş yeri açma belgesi ile mezun oluyor. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ?%100 devlet desteğiyle öğrenci kayıtlarının devam ettiğini? söyledi.

BAKANLIK DESTEĞİ SAĞLANIYOR

OSB dışı devlet desteği alan Makine/CNC bölümüne ücretsiz kayıt imkânı sunduklarını ifade eden Güleç ? Kırıkkale´de öğrencilerimiz için yine bir ilke imza attık. OSB dışı teşvik desteği alan tek okuluz ve okulumuzda gençlerimiz için en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Makine/CNC bölümüne kayıt olan her öğrencimizin eğitim ücretini devletimiz karşılıyor. Müracaat yapılırken teşvik çıkacak mı, çıkmayacak mı? Şeklinde velilerimizin aklında soru işareti oluşmasın. Sistemimize kayıt olan bütün öğrencilerimiz için bakanlık bu desteği veriyor.? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli