Anahtar Kelimeler: Kırıkkale saray hazırlığı

Kırıkkale´de ?saray? hazırlığı!

Kırıkkale´de ?saray? hazırlığı!

Kırıkkale´de ?saray? hazırlığı!

Adliye Sarayı buraya yapılacak

Kırıkkale´nin yeni Adalet Sarayı Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde inşa edilecek. Yeni Adliye Sarayı fotoğrafta da görüldüğü üzere, işte buraya yapılacak.

İHALESİ YAPILACAK

Geçtiğimiz yıl Adalet Bakanlığı´ndan ödeneği çıkan yeni Adalet Sarayı´nın imar planı hazırlıklarına başlanıldı. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) ile görüşülüp arazisi tahsil edilen yeni Kırıkkale Adalet Sarayı´nın ihalesi çok yakında yapılacak. Adalet Bakanlığı´nın koordinesinde yapılacak olan Adalet Sarayı Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde konumladırılacak.

TARİHİ MOTİFLER OLACAK

Yeni yapılan Şehitler Parkı´nın da o mevkii de bulunması ile birlikte, Atatürk Bulvarı daha da güzelleşecek. Adalet Sarayı´nın çevresi de tamamen yeşil alan olacak. Alınan bilgilere göre projesinin ve imar planın hazırlık aşamasında olduğu ve çok yakında ihalesinin yapılacağı bildirildi. Yeni Adliye Sarayı´nın tarihi motiflerle dizayn edileceğini ve yapı olarak estetik bir görünüme sahip olacağı öğrenildi.



okan koca
27.04.2016 23:30:28
Sayın başkan şehri neden sıkıştırmaya yönelik çalışmalar yapıyorsunuz.Valilik emniyet nur cami çarşı trafiği vs biraz da şu projeleri şehrin gelişmemiş bölgelerine yaysanız da şehrin bir kısmı şehir bir kısmı köy olmaktan bir nebze kurtulsa artık??

  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli