Anahtar Kelimeler: Kırıkkale’ dayanışma

Kırıkkale’de dayanışma

Kırıkkale’de dayanışma

Kahramanmaraş ile 10 ilde meydana gelen ve binlerce vatandaşın can kaybına yol açan depremden sonra Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük bir dayanışma yaşanıyor.

BÜYÜK DAYANIŞMA

Binlerce vatandaşın can kaybına yol açan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş ve 10 ilde yaşanan deprem, ülkemiz ve Kırıkkale’de dayanışmanın en yüksek noktasına ulaştı. Depremin dördüncü gününe girildiği şu günlerde Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı bağış için gelen vatandaşlarla dolup taşıyor. Görülmemiş bir dayanışma örneğinin sergilendiği Kırıkkale Cumhuriyet Meydanına girilmesinde büyük güçlük çekilirken, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan koordinesinde bağış ve yardımlara gelen vatandaşlara ciddi anlamda yardım ve destek sağlanıyor. Sabah saatlerinden itibaren dolup taşan Cumhuriyet Meydanında yardım malzemeleriyle dolan Tırların biri yola çıkıyor diğeri geliyor.

YARDIM YAPIYORLAR

Yardım dernekleri, Sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar, kamu kurum temsilcileri ve taraftar gruplarıyla adeta girilmez hale gelen Kırıkkale Cumhuriyet Meydanındaki yoğunluk gece geç saatlere kadar devam ediyor. Kırıkkale Emniyet güçlerinin de Cumhuriyet Meydanında yaşanması olası kargaşa için önlemlerini artırırken, vatandaşlar ile yakından ilgilenerek vatandaşlara yol gösterici oluyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu