Kırıkkale'de de aday gösterdiler!

Kırıkkale

Kırıkkale'de de aday gösterdiler!

Üç adayın ikisi bayan!

Terör örgütü PKK'nın siyasal uzantısı olan Halkların Demokratik Partisi (HDP), 7 Haziran'daki seçime bağımsız adaylarla değil parti olarak katılıyor. HDP Kırıkkale7den de üç aday gösterdi.

Teşkilatı oluşturmuşlar

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen, örgütün siyasal uzantısı olarak görülen Halkların Demokratik Partisi (HDP) 7 Haziran seçimine bağımsız adaylarla değil, parti olarak giriyor. Parti bu yüzden tüm illerde teşkilatlanma çalışmasını yaptı. Kırıkkale'de de teşkilatlanma çalışmasını yaptığı öğrenilen parti Kırıkkale'den üç ismi aday olarak YSK'ya sundu.

İşte o isimler

Kırıkkale'de ilk kez böyle bir durum yaşanırken, şeçim atmosferine bunun nasıl yansıyacağı merak konusu. Partinin adaylarından üçü bayan biri erkek. İşte o adaylar: 1-Abdullah Koç 2-Fulya Alikoç 3-Ayşe Durmuş. Parti Kırıkkale'de seçimlere bu isimler ile gidecek. Kırıkkale'de ne bu isimleri ne de şahısları tanıyan var.

 

İl başkanı kim?

Partinin teşkilatı ne zaman oluşturduğu, nerede ne zaman büro açtığı merak konusu. Şehir merkezinde il teşkilatı binası olup olmadığı bilinmiyor. Bir adresi büro olarak gösterdikleri düşünülüyor. İl Başkanı'nın kim olduğu da merak konusu. İlçe başkanı ve ilçe teşkilatları da ayrıca merak ediliyor. Yönetimde kimlerin yer aldığı da merak edilen bir başka konu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu